Showtime > Celebrity

RECIKLIRANJE sa stilom: Kejt Midlton na pikniku u ROMANTIČNOJ HALJINI

Kad joj stoji kao salivena,, ne čudi što što ponovo nosi istu kreaciju

Autor: K1 info/Zadovoljna.hr

23/05/2023 > 17:17

podeli vest:

RECIKLIRANJE sa stilom: Kejt Midlton na pikniku u ROMANTIČNOJ HALJINI
Foto: Tanjug/AP Photo


Dan uoči zvaničnog otvaranja tradicionalne baštenske izložbe u londonskom kvartu Chelsea održano je njeno predstavljanje kroz niz manifestacija. Jedno od njih bio je i piknik na kom se okupilo oko 100 učenika koji učestvuju u kampanji posvećenoj baštovanstvu u školama.

Budući da ovu izložbu organizuje Kraljevsko hortikulturalno društvo, svake godine obilaze je i pripadnici britanske kraljevske porodice. Kejt Midlton došla je na piknik potpuno nenajavljeno, a prisutne je oduševila svojom pojavom i stajlingom.

Princeza od Velsa je najpre razgovarala s učenicima o raznim temama, a nakon toga krenula je u razgledanje vrtova. Za ovu priliku ponela je romantičnu haljinu u kojoj je dok se šetala kroz zelene vrtove, na trenutke izgledala poput predivnog cveta.

Reč je o rasprodatom modelu od svile, a Kejt je ovu kreaciju nosila nekoliko puta. Haljina dve kontrastne nijanse ružičaste boje ima klasičan kroj.

Kopča se s prednje strane uz pomoć decentnih dugmadi, a ima i pripadajući remen napravljen od svilene tkanine koji je Kejt ovaj put na leđima zavezala u mašnu. Sa prednje strane haljina je dodatno ukrašena plisiranim detaljima.

Supruga princa Vilijama je stajling dopunila svojim omiljenim modelom obuće, espadrilama s platformom u bež nijansi koje potpisuje popularni španski brend Castaner.

Izgleda da Kejt i njena majka imaju sličan modni ukus jer je isti model haljine Kerol Midlton nosila prošle godine na otvaranju konjičke trke "Royal Ascot", jednog od najprestižnijih britanskih društvenih događaja.

 

Ostavite komentar