Showtime > Celebrity

Nina Badrić u HALJINI Viktorije Bekam: Lagana idealna za svaki tip građe - PRIKRIVA i VIŠAK na bokovima

Na zvaničnom sajtu čuvene kreatorke, haljina se prodaje za 850 dolara i može se naći u crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj boji

Izvor: K1info

06/06/2023 > 20:25

podeli vest:

Nina Badrić u HALJINI Viktorije Bekam: Lagana idealna za svaki tip građe - PRIKRIVA i VIŠAK na bokovima
Foto: PrintscreenInstagram/Nina Badrić


Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu Nina Badrić (50) pojavila se na jednom događaju u Puli u elegantnoj haljini sa potpisom slavne britanske modne dizajnerke Viktorije Bekam.

Nina je poznata po svom prefinjenom modnom stilu, a modnim odabirom za ovu priliku potvrdila je status jedne od najstilizovanijih pevačica u regionu. 

Ona je ponela crnu midi haljinu bivše članice grupe "Spice girls", a reč je o modelu koja ima skupljeni prednji deo, lepršave rukave i blagi V - izrez pozadi. Kreacija ima blago suženje u predelu struka, a zbog nabora na stomaku je idealna za žene koje žele da prikriju višak na bokovima. 

Za ovim modelom "poludele" su dame širom sveta, jer je napravljen od lagane viskoze, a dužina od oko 120 cm savršena je za žene gotovo svaki tip građe.

Na zvaničnom sajtu Viktorije Bekam ova haljina se prodaje za 850 dolara i dolazi u 6 različitih veličina i može se naći u crnoj, ljubičastoj, žutoj, zelenoj i beloj. 

Nina se odlučila za crnu - Kako se vama dopada ovo izdanje pevačice? 

 

Ostavite komentar