Showtime > Celebrity

TRUDNA Rijana uslikana u drugačijem izdanju: Da li je ODUSTALA od GOLOG trudničkog trenda?

Ona je prvo dete rodila u maju 2022. godine, a tek pre nekoliko nedelja je otkriveno da je sinu dala ime Rza

Izvor: K1info

06/06/2023 > 07:14

podeli vest:

TRUDNA Rijana uslikana u drugačijem izdanju: Da li je ODUSTALA od GOLOG trudničkog trenda?
Foto: tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File


Slavna pevačica Rijana (35) koja čeka drugo dete sa partnerom američkim reperom Asapom Rokijem (34) uslikana je u šetnji na ulici kalifornijskog grada Santa Monike. 

Lepotica sa Barbadosa u poslednje vreme fura smeli goli trudnički trend, te se u javnosti pojavljuje sa golim trudničkim stomakom. Zbog toga je naišla je brojne kritike da to nije primereno, ali ona se na to nije obazirala. Ovoga puta, Rijana je odlučila da ulicama prošeta u sasvim drugačijem izdanju.     

Naime, ona je ponela donji i gornji deo trenerke u crnoj boji, pa tako trudnički stomak ovoga puta nije istakla i otkrila. Kosu je pustila da pada u talasima dok na usnama ima crveni karmin koji je jedno vreme bio njen zaštitni znak.

Da podsetimo, Rijana je prvog sina rodila u maju 2022. godine, a tek pre nekoliko nedelja je otkriveno da je bebi dala ime Rza. 

Rijana i Asap Roki su prijatelji i saradnici više od dve decenije, ali su tek krajem 2020. zvanično postali par. Ona je nedavno za Vogue izjavila da je Roki njen najbolji prijatelj i da ne može da se seti kakav je bio njen život pre nego što je dobila sina prošle godine.

 

 

Ostavite komentar