Showtime > Celebrity

Jelena Gavrilović ZASENILA Čikago u veličanstvenoj HALJINI: Holivudski GLAMUR na srpski način

Glumicu smo navikli da viđamo u glamuroznim kreacijama koje ističu njenu vitku liniju, a ovim izdanjem potvrdila je epitet kraljice stila

Izvor: K1info

21/05/2023 > 19:46

podeli vest:

Jelena Gavrilović ZASENILA Čikago u veličanstvenoj HALJINI: Holivudski GLAMUR na srpski način
Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilović


Multitalentovana glumica Jelena Gavrilović zasijala je na svečanom događaju koji je organizovan povodom prvog direktnog leta Air Serbia iz Beograda za Čikago posle 31 godinu. Našoj prelepoj umetnici pripala je čast da vodi program na svečanosti zajedno sa Đorđem Petkovićem, članom Odbora Srpskog filantropskog udruženja. 

Jelenu smo navikli da viđamo u raskošnim i glamuroznim kreacijama stvorenim za crveni tepih koje ističu njenu vitku liniju, a ovoga puta u Čikagu je ponela veličanstvenu haljinu sa šlicem.

Naime, duga kreacija obogaćena crnim kristalima sa šlicem napred je remek - delo modnog dizajnera Predraga Đuknića. Poseban pečat celoj haljini daju rukavice, donoseći prefinjenost ere zlatnog Holivuda. 

Harizmatična glumica je elegantni stajling zaokružila visećim minđušama. Kosu je zalizala i pustila da pada niz leđa, a crne detalje na haljini razbila je crvenim karminom i lakom za nokte u istoj boji.

 Da Jelena izgleda poput holivudske dive, pokazuju i komentari njenih fanova na Instagramu.

"Kakva lepotica",Čista čarolija, Sijaš, "Holivud nije spreman za tebe", samo su neki od komentara ispod fotografija koje je glumica objavila.

 

Ostavite komentar