Showtime > Celebrity

Dragana KOSJERINA lepa kao anđeo: Voditeljka OČARALA pratioce u BELOJ HALJINI

Njene fotografije na Instagramu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i mnogi je smatraju jednom od najstilizovanijih poznatih dama

Izvor: K1info

17/05/2023 > 19:28

podeli vest:

Dragana KOSJERINA lepa kao anđeo: Voditeljka OČARALA pratioce u BELOJ HALJINI
Foto: PrintscreenInstagram/Dragana Kosjerina


Dragana Kosjerina dugi niz godina pleni kraj malih ekrana elokvencijom, lepotom, šarmom i harizmom. Jedna od naših najlepših tv lica privlači pažnju svojom pojavom gde god da se pojavi, a njen istančan modni ukus prava je inspiracija ženama.

Bilo da je na sceni ili van kamera, Dragana oduševljava svojim stajlinzima, ističući sofisticiranost. Njene fotografije na Instagramu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i mnogi je smatraju jednom od najstilizovanijih poznatih dama. Dokaz je i najnovija prolećna fotografija koju je podelila sa svojim pratiocima. 

Naime, Dragana je pozirala u beloj haljini okružena zelenilom, a njena lepota i prefinjenost očarali su korisnike ove društvene mreže.

"Predivna", "Prelepo lice", "Najlepša", "Retko prirodno lepa i harizmatična zena", "Gde su ti krila, pravi si anđeo", samo su neki od brojnih komplimenata koje je Dragana dobila u komentarima ispod fotografije. 

 

Ostavite komentar