Showtime > Celebrity

KOŽNA jakna Ivane Dudić za MODERNO proleće: Glumica ODUŠEVILA stajlingom

Popularna glumica ponela je opuštenu odevnu kombinaciju koja je odličan izbor i za dnevnu i večernju varijantu

Izvor: K1info

31/05/2023 > 11:59

podeli vest:

KOŽNA jakna Ivane Dudić za MODERNO proleće: Glumica ODUŠEVILA stajlingom
Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Glumica Ivana Dudić publiku je osvojila talentom, šarmom i lepotom, a pažnju privlači i modnim ukusom.

Zvezda serija "Od jutra do sutra" i "Ubice mog oca" neguje mladalački stil odevanja i savršeno pravi balans između elegancije i urbanih odevnih komada, u zavisnosti od prilike.

Ivana se pojavila na premijeri predstave "Između dva Meseca" koja se održala u "Teatru na Brdu" u ležernoj odevnoj kombinaciji, pa je tako iskombinovala teksas i kožu. Naime, glumica je obukla neobičnu crnu kožnu jaknu ispod koje je imala crnu bluzu ili majicu. 

Jakna je ravnog kroja i sa detaljima u vidu džepova, dugmića i rajsfešlusa, a karakteristični su izrezi u vidu rajsfelšlusa koji su još više istakli njen struk i liniju.

Uz kožnu jaknu, Ivana je odabrala farmerice od crnog teksasa, koje su bile pripijene uz telo, a koje su svojom dužinom 7/8 i pocepanim krajevima nogavicama još više istakle njene noge.

Crno izdanje "razbila" je zelenom torbicom, a od obuće je izabrala crne glomazne cipele sa platformom koje su dodatno izdužile njenu figuru. 

Ivana je ovim stajlingom pokazala da je crna kožna jakna komad koji nikad ne izlazi iz mode i koji predstavlja jedan od nezaobilaznih prolećnih odevnih komada. 


 

Ostavite komentar