Showtime > Celebrity

HELIKOPTEROM do prodavnice: DŽONI DEP poželeo da razgleda GITARE

Poznati glumac želeo je da razgleda gitare bez ometanja od strane fanova u mestu Hemsvel Klif u Engleskoj zbog čega je došao helikopterom

Izvor: K1info/Tanjug

11/03/2023 > 14:42

podeli vest:

HELIKOPTEROM do prodavnice: DŽONI DEP poželeo da razgleda GITARE
Foto: Youtube PrintScreen/Castle Galleries


Džoni Dep se nedavno u jednom centru sa antikvitetima u mestu Hemsvel Klif pojavio sa svojim helikopterom ispred ulaza kako bi prisustvovao rasprodaji.

Kako navode izvori bliski glumcu, on je želeo da ostane nezapažen tokom posete u Hemswell Antique Centers, koji se nalazi u mestu Hemsvel Klif u Engleskoj, jer je hteo da razgleda gitare bez gužve, koju bi inače napravili fanovi, prenose američki mediji.

Njegov dolazak u tajnosti je dogovoren s ovim centrom i studijom Pinewood, koji i inače sarađuju, ali zaposleni nisu znali da Dep dolazi.

Međutim, njegov dolazak ipak nije mogao da ostane neprimećen, jer je vlasnik antikvarnice podelio vest o njegovoj poseti na zvaničnom Facebook profilu njihovog centra.

- Bilo je sjajno, jer je bio normalan i bio je vrlo opušten. Provodio je vreme gledajući stvari i svirajući gitare koje je želeo da kupi. Osećao se kao kod kuće - rekao je vlasnik antikvarnice.

On je naveo da je Dep na kraju kupio stolicu, tri gitare, komplete boja, štafelaje, nekoliko slika, postere i razne ukrasne predmete.

Posebno je istakao jednu gitaru na kojoj je iscrtana lobanja, a naveo je da je pedesetdevetogodišnji glumac i zasvirao na njoj pre nego što je kupio.

 

Ostavite komentar