Showtime > Celebrity

PROFESORI su danas KRPE, njih mi je NAJŽALIJE: MILAN KALINIĆ o vaspitavanju dece

Od dece pravimo male debile, ocenio je glumac

Izvor: K1info

09/03/2023 > 19:01

podeli vest:

PROFESORI su danas KRPE, njih mi je NAJŽALIJE: MILAN KALINIĆ o vaspitavanju dece
Foto: ATA Images


Popularni glumac i voditelj Milan Kalinić često zbija šale na svoj račun, a jedna od omiljenih tema mu je ona o roditeljstvu. 

- Uzmem letvu i bijem ćerku letvom u glavu, a onda je razapnem na krst. Naravno, šalim se. Udario sam je nekad onako vaspitno, po guzi – rekao je Milan u emisiji u emisiji "Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

Prema njegovim rečima danas se sve svrstava pod nasilje.

- Nisam nasilnik ja, koji sam iz vaspitanja udario svoje dete nekada, a volim ga najviše na svetu i ima najsrećnije i najlepše detinjstvo. U očima zakona, ja sam isto odgovoran, kao i onaj koji je došao kući mrtav pijan i maltretira svoju porodicu – rekao je Milan.

Foto: K1/Printscreen

 

On je naglasio da mu je danas najžalije profesora u školi, koji su sa novim slobodama i pravima - najviše izgubili.

- Profesori su danas krpe, njih mi je najžalije. Ja sam od onih roditelja, koji kaže svom detetu, izbori se sa tim, da je najgori na svetu, to ti je profesor, ne interesuje me. Kada je bila peticija za pokojnog profesora iz Šeste beogradske gimnazije, dolaze mi Tea i Vuk i pitaju me: "Tata, da ti mi dođemo i kažemo treba peticija, šta bi uradio?". Šta bih uradio? Pa, olupao bih vas o zid, mislim figurativno. Moraš da se izboriš sa tim, to ti je život, moraš da se boriš sa
nepravdama. Nekada će neki profesor više ili manje da te voli, ali na tebi je da se izboriš sa tim. Sada se odmah pišu peticije. Ne znamo da se izborimo sa tim slobodama i pravima, sve je otišlo iz jedne krajnosti u drugu
– kaže Milan i dodaje da su roditelji preterano zaštitnički nastrojeni prema deci:

- Pravimo male debile.

Inače, Milan Kalinić nedavno je završio snimanje dve serije „Od jutra do sutra“, ali i nastavak serije „Azbuka našeg života“ za koju kaže da je veoma životna.

- Serija govori o našim vršnjacima i svi se pronalazimo u njoj. U seriji igram totalno nešto suprotno od mene. Totalni sam kreten – rekao je Milan kroz osmeh.

Pored glume, Milan se pokazao i kao sjajan voditelj, a njegova emisija „Preživeli“ koja se emituje na televiziji K1, jedna je od najgledanijih. Trenutno snima novu sezonu i smatra da svako ima neku svoju priču koju bi mogao da ispriča kod njega.

- Shvatio sam da svako od nas ima nešto što je za moju emisiu, više ili manje. Problem je da nagovoriš ljude da pristanu na tako nešto. Sada sam počeo da snimam novu sezonu u kojoj će mi prvi gost biti Milan Lane Jovanović, koji je jedan iz tima Nemanje Vidića - zaključio je Milan Kalinić u emisiji "Kec na jedanaest“ na televiziji K1.

 

 

 

Ostavite komentar