Showtime > Celebrity

SMRT dolazi iznenada: Ovo je priča KIRKA KAPETANA o dolasku SUDNJEG DANA

Zvezda koja je najpoznatija po franšizi "Zvezdane staze", priznala je da mu nije preostalo "još dugo" i da mu je "vreme ograničeno"

Izvor: K1info

10/03/2023 > 21:49

podeli vest:

SMRT dolazi iznenada: Ovo je priča KIRKA KAPETANA o dolasku SUDNJEG DANA
Foto: Youtube PrintScreen/Vanity Fair


Glumac koji će 22. marta napuniti 92. godine, imao je dugu karijeru na filmu i televiziji, a njegova najpoznatija uloga je kapetana Džejmsa T. Kirka u "Zvezdanim stazama", televizijskoj seriji koja je prvi put emitovana 1966. godine.

Takođe je igrao u hit serijama kao što su "The Practice", njenom spinofu "Boston Legal" i sitkomu "3rd Rock From the Sun". Za svoje uloge advokata Denija Krejna osvojio je dve Emi nagrade. Takođe je imao i muzičku karijeru, izvodeći hitove drugih umetnika.

Sada se Šatner osvrće na svoj život i karijeru u novom dokumentarcu "You Can Call Me Bill", u kojem govori o svojoj glumi i drugim ključnim delovima sopstvenog života, kao što je ljubav prema prirodi.

U režiji Aleksandra O. Filipa, dokumentarni film imaće svoju premijeru na festivalu South by Southwest (SXSW) i predstavlja glumčev odnos prema smrti prilikom ulaska u desetu deceniju života.

U intervjuu za Variety, Šatner je objasnio zbog čega je snimio dokumentarac.

- Postojalo je vreme kada su glumci, a i sebe uključujem u ovo, prikazivali smrt tako što bi pali na zemlju, zatreptali očima i potom bi klonuli i bili mrtvi. Tako se ne umire - primećuje glumac.

Šatner dodaje:  - Ovako se umire (glumčeve oči se naglo rašire, a dah mu prestaje). Vidiš? Ja sam mrtav. Jeste li ikada uspavali psa? Kada sam morao da uspavam svog psa kod veterinara, milovao sam ga po glavi i govorio mu: "Tu sam, ljubavi, tu sam." I injekcija uđe u telo, a pas gleda u mene s ljubavlju, i to je to. Ni ne znaš da je umro.

Ikona "Zvezdanih staza" zaključuje: - Tako se umire. Naglo. Brat moje žene izašao je iz dnevne sobe i otišao u spavaću. Začuo se udarac. Njegova supruga je ušla, a on je bio mrtav. Smrt dolazi iznenada.

Festival South by Southwest počinje danas i traje do nedelje 19. marta.

 

Ostavite komentar