Showtime > Celebrity

Izgleda da je LIČNA HIGIJENA precenjena u Holivudu: Glumica IZNENADILA sve priznanjem da se NE TUŠIRA po 7 dana

Šarliz Teron nije jedina među slavnima koja ovo praktikuje

Izvor: K1info/novosti.rs

07/03/2023 > 22:54

podeli vest:

Izgleda da je LIČNA HIGIJENA precenjena u Holivudu: Glumica IZNENADILA sve priznanjem da se NE TUŠIRA po 7 dana
Foto: Tanjug/Vianney Le Caer/Invision/AP


Jedna od najlepših žena sveta neprijatno je iznenadila sve svojom zapanjujućom izjavom. Naime, američka glumica, Šarliz Teron, rekla da može da se ne kupa i po 7 dana.

Baš kao i sve mame, tako i 47-godišnja glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi nege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni.

Iako ništa nije bolje od tuširanja posle dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može isušiti kožu, uzrokovati perutanje i učiniti da kosa izgleda masno.

Glumica priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno, i može proći nekoliko dana bez kupanja.

- Ja sam žilava devojka i mogu izdržati bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu - rekla je, a njena izjava mnoge je neprijatno iznenadila.

Ali ona nije jedina, izgleda da je ovaj trend u Holivudu veoma popularan među slavnima. Dosta ličnosti sledi njen primer.

Tako na primer Mila Kunis i Ešton Kučer ne kupaju decu redovno, Džejk Džilenhal, ne praktikuje redovno tuširanje, kao i Leonardo Dikaprio koji se tušira jednom ili dva puta nedeljno kako ne bi trošio previše vode, odnosno očuvao životnu sredinu.

Spisak slavnih je dugačak, a iako je Šarliz priznala da zna da preskoči tuširanje, ona ipak radi na negi svog lica i tela. Tako recimo, nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje.

- U mojoj kući se budimo jako rano, u 5:45 ujutro, ja sam samohrana majka koja pokušava pripremiti dvoje dece, spakovati kutije za ručak i ne propustiti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje - rekla je.

 

 

 

Ostavite komentar