Showtime > Celebrity

Ovo su neki od NAJKONTROVERZNIJIH NASTUPA u poluvremenu Super Boula

Tokom duge istorije finala NFL-a, nastup u poluvremenu bio je rezervisan za neke od najvećih muzičkih zvezda, ali je bilo i epskih promašaja

Izvor: K1info

13/02/2023 > 18:18

podeli vest:

Ovo su neki od NAJKONTROVERZNIJIH NASTUPA u poluvremenu Super Boula
Foto: Youtube PrintScreen/NFL Super Bowl XLVIII Halftime Show (2014)/Zebra Tiger


Nastup sastava The New Kids on the Block 1991. emitovan je posle utakmice

Uprkos tome što su bili jedna od najvećih pop grupa tog doba, The New Kids on the Block imali su toliko loš nastup na Super Boulu 1991. da je ABC izabrao da emituje vesti o Zalivskom ratu u poluvremenu. Radoznali gledaoci nisu mogli da vide osrednji koncert sve dok se utakmica 25. Super Boula nije završila.

Umesto da drži publiku uzbuđenom i glasnom tokom pauze, dečački bend odlučio je da interpretira nekoliko sporih pesama, posle kojih je usledilo izvođenje "It's A Small World" (treba naglasiti da je nastup urađen u saradnji sa Diznijem, tako da ovo nije bila spontana odluka grupe).

Dok su oni koji su prisustvovali utakmici bili svedoci dosadne predstave, gledaoci ispred malih ekrana posmatrali su govor predsednika Džordža Buša o tekućem ratu.

Ipak, iako su imali krajnje neubedljiv nastup, on je postavio scenu za moderne Super Boul performanse. Pre sastava The New Kids on the Block poluvreme je bilo rezervisano za tradicionalne  orkestre koji su izvodili koračnice uz uključivanje komentatora.

Neki od najpoznatijih izvođača nisu izveli nijednu svoju pesmu 2000.

Sa sjajnim učesnicima kao što su Kristina Agilera, Enrike Iglesijas, Toni Brekston i Fil Kolins, nastup u poluvremenu 2000. godine trebalo je da bude koncert milenijuma. Umesto toga, ispostavilo se da je to bilo jedno ogromno razočarenje.

Za poslednji nastup na 34. Super Boulu koji je sponzorisao Dizni, zvezde su izašle na scenu ne da bi izvele svoje hitove koja je publika napamet znala, već potpuno nepoznate pesme koje niko nije prepoznao.

U pokušaju da se iskoristi duh globalnog jedinstva, bina je bila ispunjena masivnim rekvizitima i plesačima koji su navodno predstavljali različite kulture sa svojim neautentičnim kostimima. Pesme su napisane posbeno za nastup, uključujući "Celebrate the Future Hand in Hand".

Red Hot Chili Peppers su za nastup 2014. snimili svoje deonice

Sastav Red Hot Chili Peppers poznat je po tome što svojim fanovima priređuje iskrene, energične nastupe. Međutim, odluka benda da unapred snimi deonice za bas, bubnjeve i gitaru za nastup sa Brunom Marsom 2014. bila je više nego iznenađujuća.

Obožavaoci su bili ogorčeni lažnim spektaklom na 48. Super Boulu, a basista Fli kasnije je izjavio da su on i njegovi drugovi iz benda odlučili da se ne pretvaraju kako uživo sviraju jer nisu želeli da obmanjuju publiku.

Ali i pored toga nastup je ostao upamćen po jedinstvenoj verziji njihovog hita "Give it Away", a frontmen Entoni Kidis ju je uživo izveo.

 

Ostavite komentar