Showtime > Celebrity

Prekipelo mu! IDRIS ELBA prestao da OPISUJE SEBE kao "crnog glumca"

Glumac trenutno promoviše svoj novi film "Luther: The Fallen Sun", priču o serijskom ubici kojeg će Džon Luter uhvatiti bez obzira na sve

Izvor: K1info

12/02/2023 > 15:49

podeli vest:

Prekipelo mu! IDRIS ELBA prestao da OPISUJE SEBE kao "crnog glumca"
Foto: Tanjug/AP Photo/Jose Luis Magana


Govoreći za Esquire UK, Elba je izjavio da je shvatio i odlučio da uradi nešto po tom pitanju, pa makar to bio samo mali gest.

- Moramo da odrastemo. Moramo. Naša koža nije ništa više od toga: ona je samo koža - rekao je u intervjuu.

 - I to je dobro, neka to ostane kao deo mog nasleđa. Tako da i drugi ljudi, crna deca, ali i bela deca, koja odrastaju u okolnostima u kojima sam i ja odrastao, vide da postoji klinac koji je došao iz londonskog Kening Tauna i koji naposletku radi ono što ja radim. To se može učiniti - kaže Elba.

Elba trenutno promoviše svoj novi film za Netflix, "Luther: The Fallen Sun", koji će se pojaviti u bioskopima 24. februara i debitovati na Netflixu 10. marta.

Netflix je objavio zvanični trejler za "Luther: The Fallen Sun", celovečernji film koji vraća Idrisa Elbu kao Džona Lutera, detektiva popularne televizijske drame koja je imala pet sezona na BBC-ju.

Film govori o jezivom serijskom ubici koji teroriše London dok briljantan, ali osramoćeni detektiv Džon Luter sedi iza rešetaka.

Progonjen svojim neuspehom da uhvati sajber psihopatu koji ga sada ismejava, Luter odlučuje da pobegne iz zatvora kako bi završio posao bez obzira na sve.

 

Ostavite komentar