Showtime > Celebrity

Srna LANGO i Irfan MENSUR "popili" ZABRANU od sina: PAVLE NAREDI, oni slušaju

Dok ona ima majčinski nemir, otac na naslednika gleda kao na ortaka

Izvor: K1info

13/02/2023 > 11:30

podeli vest:

Srna LANGO i Irfan MENSUR "popili" ZABRANU od sina: PAVLE NAREDI, oni slušaju
Foto: ATA Images


Nedavno je u Beogradu održana premijera filma "Usekovanje", u kojoj glavnu ulogu igra Pavle Mensur, sin proslavljenog glumačkog para Srne Lango i Irfana Mensura.

Ponosni roditelji sa oduševljenjem su prošetali crvenim tepihom i tom prilikom otkrili kakav im je osećaj kada sina gledaju na velikom platnu.

- Neka čudna kombinacija uzbuđenja i mira. Imam onaj majčinski nemir. Ako sve opet bude udaralo po njemu i njegovoj ulozi, ne znam kako ću umeti to da podnesem. Često se Pavle i ja zavitlavamo, da mora da prestane da bira uloge u kojima umire ili je narkoman, jer ja to više ne mogu da podnesem - rekla je Srna Lango pred kamerama emisije "Prvi red" na televiziji K1.

Foto: ATA Images

Srna Lango

Ona je otkrila i da im je Pavle davno zabranio da mu oni, kao roditelji, daju glumačke savete.

- Odavno nam je zabranio da ga savetujemo u tom smislu. Mislim da na to ima pravo. Sve ostale, druge savete saopštavam vrlo drsko, čak i kada me ne pita, ali glumački mu je baš jako stalo da ne prokomentariše ništa sa nama - dodala je.

Foto: ATA Images

Irfan Mensur

Irfan Mensur je rekao da on svog sina smatra ortakom.

- Ja sa ortakom ne pričam o tome šta bi moglo ili trebalo, nego posle završenih poslova, mojih i njegovih, odemo da popijemo kafu - ako imamo para popijemo piće, a ako imamo mnogo para, onda čak i ručamo - dodao je naš slavni glumac.

Pavle Mensur je otkrio i ko mu je pomogao tokom izbora odevne kombinacije za premijeru filma.

- Pomagao mi je moj rođeni otac sa svojim komentarima šta treba, a šta ne. Meni je moj otac najbolji prijatelj koga imam do dana današnjeg i nadam se da će to tako i da ostane.

Foto: ATA Images

Pavle Mensur

Mladi glumac je dodao i da mu komentari bliskih ljudi jako znače.

- Apsolutno mi znače komentari meni bliskih ljudi, jer znam da će oni biti surovo iskreni u svakom mogućem smislu. Ljude koje viđam na svakodnevnom nivou, njihovi komentari mi najviše znače - zaključio je Pavle Mensur za emisiju "Prvi red" na televiziji K1.

 

Ostavite komentar