Showtime > Celebrity

13 minuta MAGIJE: TRUDNA RIJANA priredila istinski SPEKTAKL NA POLUVREMENU Super Boula

13-minutni set bio je prepun hitova, pevačica je na sveni imala samo jednog, ali baš "specijalnog gosta"

Izvor: K1info

13/02/2023 > 08:07

podeli vest:

13 minuta MAGIJE: TRUDNA RIJANA priredila istinski SPEKTAKL NA POLUVREMENU Super Boula
Foto: Tanjug/AP


Očigledno je vredelo čekanja: posle pet dugih godina, Rijana se vratila na scenu u nedelju uveče za sjajan nastup tokom poluvremena Super Boula 57.

Iako nije imala kolege, goste iznenađenja, koji bi pevali pored nje, imala je jednog baš specijalnog gosta - novu bebu na putu. Pevačica je svoj stomačić ponosno pokazivala tokom celog nastupa. 

Predstavnici Rijane potvrdili su za Rolling Stone da je pevačica trudna.

Pevačica je u 13 minuta podsetila svet zašto ostaje muzička kraljica, čak iako  nije objavila album od 2016. Među svojim hitovima izvela je "Bitch Better Have My Money" dok je lebdela na platformi pored plesača, u zadivljujućoj crvenom kostimu. Usledilo je "Where Have You Been”. Dok je vatromet obasjavao nebo, pevala je "Only Girl (In the Eorld)".

 

Pokazala je svoj vokalni opseg u "We Found Love“, pa se potom spustila na teren da bi zaplesala na terenu sa svojom ekipom plesača. Dala je publici  sve hitove, uključujući "Rude Boy“, "Work“, "Wild Thoughts“ i "Pour It Up". Takođe je ispoštovala i svoje saradnike, izvođenjem  "All of the Lights"“ i "Run This Town", pre nego što je to kulminiralo njenom najpopularnijom pesmom "Umbrella". Ponovo je zakoračila na platformu dok se uzdizala za "Diamonds".

Pogledajte kako je bilo:

Inače, sinož je ekipa Kanzas  siti Čivsa osvojila je titulu šampiona u američkom fudbalu, pošto je u finalnom meču NFL lige, 57. Superboulu, posle preokreta pobedila Filadelfija Iglse sa 38:35.

 

 

 

Ostavite komentar