Showtime > Celebrity

Kim Kardašijan na aukciji KUPILA KRST koji je NOSILA PRINCEZA DAJANA

Prošle godine je za gala večeru obukla haljinu u kojoj je glumica Merilin Monro otpevala pesmu "Happy Birthday" predsedniku Kenediju 1962.

Izvor: K1info/index.hr

19/01/2023 > 10:10

podeli vest:

Kim Kardašijan na aukciji KUPILA KRST koji je NOSILA PRINCEZA DAJANA
Foto: Youtube PrintScreen/ Access Hollywood


Američka rijaliti zvezda Kim Kardašijan kupila je u sredu na aukciji krst Atalah, čuveni privezak koji je nosila princeza Dajana, objavljeno je iz aukcijske kuće Sotbi. Luksuzni privezak koji je 1920. izradio slavni britanski draguljar Garard princeza Dajana nosila je u nekoliko prilika.

Krst sa ametistima prodat je za 163.800 funti (oko 187.000 eura) na aukciji održanoj u sredu u Londonu. Time je privezak koji je princeza nosila na dobrotvornoj gala večeri u Londonu 1987. godine prodat za dvostruko više od predviđene cene. Osim ametista, krst je ukrašen dijamantima u ukupnoj vrednosti od 5,25 karata.

Foto: Youtube PrintScreen

 

- Dragulji koje je posedovala ili nosila princeza Dajana retko se nađu na tržištu, a posebno kada je reč o nakitu kakav je krst Atalah, koji je u bojama, odvažan i poseban - rekao je pre prodaje Kristijan Spofort iz aukcijske kuće  Sotbi.

Prošle godine je Kim Kardašijan (42) za gala večeru u Metropolitan muzeju u Njujorku obukla haljinu u kojoj je američka glumica Merilin Monro otpevala pesmu "Happy Birthday" predsedniku Kenediju 1962.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Muzej Rupley's, vlasnik legendarne haljine, morao je posle toga da opovrgne optužbe da je Kim Kardašijan oštetila haljinu prilikom nošenja.

 

 

 

Ostavite komentar