Showtime > Celebrity

Kako god okreneš, SVE SE VRTI OKO SEKSA - stižu memoari PAMELE ANDERSON

U dokumentarcu Netflixa pojaviće se svi njeni bivši muževi – Tomi Li, Kid Rok, Rik Salomon, Džon Peters i Den Hejharst

Izvor: K1info

18/01/2023 > 14:43

podeli vest:

Kako god okreneš, SVE SE VRTI OKO SEKSA - stižu memoari PAMELE ANDERSON
Foto: Shutterstock


Poslednjeg dana januara u prodaju stižu memoari Pamele Anderson, koja poručuje da je knjiga puno više od čuvenog snimka seksa. Memoari “Love, Pamela” izlaze istog dana kao i dokumentarac na Netflixu “Pamela, A Love Story”.

U knjigu je, rekla je Pamela Andreson, uključeno sve – ‘od početka do kraja, od prvog do poslednjeg sećanja’. Prošle godine na streaming platformi Hulu počela je da se prikazuje serija ‘Pam&Tommy’, u kojoj je glumi Lili Džejms. Serija se vrti oko snimka seksa, koji je ukraden iz sefa.

– Već je bilo dovoljno bolno prvi put. Pomislila sam – ‘Stvarno? Ljudi još uvek iskorišćavaju tu stvar?” – rekla je Pamela Anderson.

Inače, reč je o kućnom videu u trajanju od gotovo sat vremena, koji je Pamela 1995. godine snimila s tadašnjim suprugom, Tomijekm Lijem (koga u seriji glumi Sebastijan Stan). Video je ukraden iz sefa, montiran na osmominutne scene seksa i distribuiran putem VHS-a u rane dane svetske mreže. Par na snimku nije zaradio ni dolara.

Playboy manekenka i zvezda “Baywatcha”, koja danas ima 55 godina, priznala je da nije pogledala seriju, kao ni pročitala rukom pisano pismo koje joj je poslala Lili Džejms.

Između ostalog, Pamela Anderson u knjizi i dokumentarnom filmu govori o teškom odrastanju u siromašnom Ladysmithu s nasilnim ocem i majkom, o zlostavljanju u detinjstvu i silovanju. Anderson je fizički zlostavljao njen prvi suprug, Li, koji je odslužio kaznu zbog krivičnog dela zlostavljanja supružnika pošto je udario dok je držala njihovog sina. Razveli su se 1998., ali su sina odgajali zajedno.

Počela je da pozira gola kako bi ponovo preuzela kontrolu.

– To je bio moj izbor. Ali je takođe dalo podsticaj nekim ljudima da se prema meni odnose bez poštovanja – rekla je.

U dokumentarcu Netflixa pojaviće se svi njeni bivši muževi – Tomi Li, Kid Rok, Rik Salomon, Džon Peters i Den Hejharst.

 

Ostavite komentar