Showtime > Celebrity

Džerald Batler bi PRIHVATIO OVAJ POSAO ukoliko bi prestao da se BAVI GLUMOM

Glumac je rekao da je priroda jedan od razloga što voli svoju domovinu, ali nije veliki fan škotske kuhinje

Izvor: K1info

15/01/2023 > 22:14

podeli vest:

Džerald Batler bi PRIHVATIO OVAJ POSAO ukoliko bi prestao da se BAVI GLUMOM
Foto: Youtube PrintScreen/Screen Rant Plus


Džerald Batler je u razgovoru za Page Six otkrio  šta bi radio ukoliko mu propadne glumački posao: blokbaster glumac ima jedno zanimanje na umu - radio bi kao čuvar parka.

- Išao bih da radim u nacionalnom parku kao komesar za zemljište ili nešto slično - rekao je za Page Six na premijeri svog novog akcionog filma "Plane".

- Voleo bih da to bude moje svakodnevno iskustvo, da budem u prirodi.

Glumac (53) je dodao da je to jedan od razloga što voli svoju domovinu Škotsku.

- Mislim da je to jedno od najlepših mesta na svetu - primećuje Batler. - Često provodim praznike na mestima kao što je Island, usred ničega.

Međutim, kada je hrana u pitanju, Batler nije najveći fan.

- Mislim da imamo zanimljiva jela, zar ne? - diplomatski je primetio. - Imamo nekoliko istorijski fascinantnih jela koja su definitivno iskustvo za nepce.

- Ali mislim da smo poznati po drugim stvarima. Znate, mi imamo svoje viskije, imamo svoju muziku, naše gajde, imamo svoje kiltove, ali Francuzi imaju svoju kuhinju. Italijani imaju kuhinju. Ne bih rekao da bi naš prvi izbor bio da kažemo: "Idemo u škotski restoran", ako govorimo o neverovatnoj, ukusnoj kuhinji, zar ne? - iskren je Batler.

U svom novom akcionom filmu, Batler igra pilota aviokompanije koji spasava putnike od udara groma sletanjem na ratom razoreno ostrvo. Primoran je da se nosi sa opasnim pobunjenicima i mora da se udruži sa optuženim ubicom kojeg je prevozio FBI.

 

Ostavite komentar