Priče > Sudbine

Tvoj trag je NEIZBRISIV: Novak Đoković se oprostio od svog VELIKOG PRIJATELJA

Svojevremeno Siniša Mihajlovć bio je velika podrška našem teniseru

Izvor: K1info/Tanjug

17/12/2022 > 14:23

podeli vest:

Tvoj trag je NEIZBRISIV: Novak Đoković se oprostio od svog VELIKOG PRIJATELJA
Foto: Printscreen/Instagram


Najbolji srpski teniser Novak Đoković oprostio seod Siniše Mihajlovića rečima da je nekadašnji fudbaler i igrač ostavio neizbrisiv trag u sportu.

Mihajlović je preminuo juče u 54. godini posle dugogodišnje borbe sa leukemijom.

- Počivaj u miru, dragi Siniša. Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv - napisao je Đoković na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Da potsetimo,kada se naš tenisr našao u problemu i kada mu je poništena viza po dolasku u Australiju, tada je to prokomentarisao i bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović.

- Teška situacija, po meni su organizatori krivi. Trebalo je da prate smernice Vlade i da ne garantuju Đokoviću da će igrati. Ako je otišao u Australiju, znači da su postojali uslovi da mu se da medicinsko izuzeće. Za mene je Đoković žrtva, on nije odgovoran za ovu zbrku. Smešno je da prvog tenisera na svetu zatvorite u hotelu za deportaciju, čak i ako bi to moglo da pomogne da se vidi u kakvoj se situaciji nalaze ljudi koji zatraže azil. Trebalo je da poštuju pravila. Na ovaj način su od Đokovića učinili da postane heroj antivaksera - rekao je tada Siniša Mihajlović, dajući Đokovići veliku podršku.

Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.

 

Ostavite komentar