Priče > Sudbine

ŠTA DA TI KAŽEM, SINE? Pročitajte šta je BALAŠEVIĆ napisao MIHAJLOVIĆU kada je saznao da se razboleo

U borbi koja je počela još krajem 2019. godine Miha je imao podršku sa svih strana

Izvor: K1info

17/12/2022 > 09:00

podeli vest:

ŠTA DA TI KAŽEM, SINE? Pročitajte šta je BALAŠEVIĆ napisao MIHAJLOVIĆU kada je saznao da se razboleo
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap


Đorđe Balašević poslao je pismo Siniši Mihajloviću kada je saznao da se razboleo. Sada kada nakon tako kratkog vremena nema obojice ove reči bole još više. 

Tragične vesti koje su stigle iz Italije potresle su sve istinske ljubitelje sporta. Nakon duge borbe protiv leukemije Siniša Mihajlović je preminuo, nije uspeo da po treći put u poslednje tri godine savlada opaku bolest. A u borbi koja je počela još krajem 2019. godine imao je podršku sa svih strana sveta, pa i od srpskog muzičara Đorđa Balaševića.

Foto: Starsport

 

Umetnik je napisao dirljivo pismo Siniši Mihajloviću, u danima kada se ceo fudbalski svet zabrinuo za zdravlje nekadašnjeg igrača Vojvodine, Crvene zvezde, Lacija, Intera...

Tada je pisao Đole, a njegova supruga Olivera setila se toga danas i celom svetu objavila kako je slavni kantautor hrabrio legendarnog fudbalera podsećajući ga na njihov međusobni meč na turniru malog fudbala u Bačkoj Palanci, na penal koji je Balašević šutirao i mečevima koje Miha nikada nije gubio. Bio je Đole siguran da neće ni ovaj. Nažalost, u petak je teška vest potresla sve.

- Šta da ti kažem, sine? Iznenadio si me samo jednom u životu, na onom turniru u Bačkoj Palanci, kad si Maneta Radinovića i mene istim lažnjakom poslao na izlet u Ilok. Od tad znam s kim imam posla... I sve ove godine samo si uvećavao ponos što se poznajemo. Nisam ti slao poruke kad sam čuo za tu 'tvoju bolest', zato što sam znao da to ne može biti 'tvoja' bolest i da ćeš joj brzo dati na znanje da je samo bolest i ništa više... A tvoje je nešto drugo, tvoja je porodica, ljubav, tvoj je čestiti život kakav si oduvek vodio - napisao je tada Balađević.

Foto: Printscreen/Instagram

 

On je u svom pismu izrazio i optimističan stav i neverovatne reči podrške.

- Čekam da te na proleće vidim s plavim čuperkom, meni, za razliku, kosa više neće preterano izrasti, ali prepoznaćeš me. Budi mi bolje i mirnije svakim danom, hvala ti što si se setio okrpljenog starog ce-fora iz Palanke, ne Vokrija, nego onog drugog, debelog, što je pucao poslednji penal. Onda si možda za dlaku izgubio, od onda više nikad nisi, koliko znam, ni nećeš, bez brige. Idemo dalje, rumeni dečače... Sve ovo ružno se računa samo kao "zaustavno vreme", ništa više. Đ" - glasi poruka koju je Olivera Balašević okačila na svoj Instagram profil.

Ispod teksta koji je Đorđe Balašević napisao Siniši Mihajloviću navodi se da je on nastao 19. decembra 2019. godine, nakon što se saznalo da legendarnom fudbalskom asu predstoji borba za život.

Podsetimo, Miha je dva puta uspeo da pobedi leukemiju, a njegova ljubav prema fudbalu bila je tolika da se nakon svakog trijumfa vraćao na klupu Bolonje koju je predvodio u Seriji A. I vodio je sve do ovog septembra...

Đorđe Balašević preminuo je u februaru 2021. u svom Novom Sadu, gde je Mihajlović započeo zlatnu karijeru i bio prvak SFR Jugoslavije sa Vojvodinom.

Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.

 

 

Ostavite komentar