Priče > Sudbine

Arnold Švarceneger posetio logor Aušvic i ostavio ZBUNJUJUĆU PORUKU

Fanovi su pisali da je slavni glumac ostavio otrcanu i neozbiljnu poruku

Autor: K1 info/nacional.hr

29/09/2022 > 15:15

podeli vest:

Arnold Švarceneger posetio logor Aušvic i ostavio ZBUNJUJUĆU PORUKU
Foto: Twitter Printscreen/Auschwitz Memorial


Slavni glumac Arnold Švarceneger zbunio je svoje obožavaoce porukom koju je ostavio u knjizi gostiju posle posete muzeju Aušvic

Naime, on je iskoristio poznatu frazu "I'll be Back" iz filma "Terrminator" i zapisao je u knjizi gostiju, što je ubrzo i objavljeno na službenoj Twitter stranici. Slavni glumac posetio je Aušvic pošto je u junu ove godine dobio nagradu za borbu protiv mržnje koju mu je dodelila Fondacija jevrejskog centra Aušvic.

Posle reakcija na društvenim mrežama, muzej Aušvic objavio je na Twitteru objašnjenje ove poruke Arnolda Švarcengera.

- Planirano je da ova poseta traje relativno kratko. Poruka je obećanje da će se vratiti zbog još jedne posete koja će biti detaljnija - navedeno je u objašnjenju.

Kada je dobio nagradu, Švarceneger je u službenom saopštenju naveo:

"Svedok sam ruševinama zemlje koju su razbili nacisti. Iz prve ruke sam video kako je ta mržnja izmakla kontroli i dielim ova bolna sećanja sa svetom u nadi da ću sprečiti buduće tragedije i edukovati vojnike o ličnoj odgovornosti. Stojim uz Fondaciju jevrejskog centra Aušvic i njihovu misiju obrazovanja kako bi osigurali - NIKADA VIŠE."

 

Prema muzeju Aušvic, Švarceneger je posetio memorijalni centar 28. septembra kako bi "odao počast svim žrtvama logora i produbio svoje znanje o istoriji koje bi mu pomoglo u borbi protiv predrasuda u današnje vreme".

Objašnjenje poruke koju je napisao objavili su posle reakcija na društvenim mrežama gde su fanovi pisali kako je slavni glumac ostavio otrcanu i neozbiljnu poruku.

"Nisam siguran da je ton ove poruke bio u potpunosti odgovarajući", napisao je jedan obožavalac.

 

 

Ostavite komentar