Priče > Sudbine

POZNATA MANEKENKA i Plejboj zečica iznenada PREMINULA U 38. GODIN, bila je VELIKA LJUBAV kontroverznog fudbalera

Kakva si svetlost bila... napisao je muzičar Nej Nej posle vesti o smrti Tabi Braun

Izvor: K1info

18/10/2023 > 08:49

podeli vest:

POZNATA MANEKENKA i Plejboj zečica iznenada PREMINULA U 38. GODIN, bila je VELIKA LJUBAV kontroverznog fudbalera
Foto: screenshot instagram @TABBYBROWN


Manekena Tabi Braun objavljivala je selfije iz noćnog provoda na Instagram nalogu pre samo nekoliko nedelja, a sada je stigla vest da je iznenada preminula sa svega 38 godina. 

Bila je Plejbojeva zečica i plesačica iz Londona. Krasila je brojne naslovnice Kosmopolitana i Ela, a javnost je pamti i po nekim burnim vezama sa slavnim fudbalerima poput Rahima Sterlinga i Marija Balotelija.

 

Braun se pojavila u brojnim reklamnim kampanjama za razne brendove, kao što su Canon, Virgin Atlantic, AXE i Lynx, a učestvovala je i u rijaliti šou programu "The Bachelor" koji se emitovao na Kanalu 5. Njen bivši menadžer, potvrdio je tužnu vest o smrti za The Sun. Uzrok smrti još nije zvanično saopšten. A samo pre šest nedelja snimala se pozirajući nasmejana u kupatilu. Njeni obožavaoci, kao i neke muzičke zvezde oprostile su se od nje na društvenim mrežama.

"Kakva si svetlost bila, tvoja spoljašnjost odgovarala je onome kakva si bila iznutra, tako lepa", poručio je muzičar Nej Nej.

Foto: screenshot instagram @TABBYBROWN

 

"Ovo je definitivno šok. Moje iskreno saučešće porodici i prijateljima", "Srce mi je slomljeno. Pravi anđeo, volim te, Tabs. Šaljem ti ljubav i svetlost na tvom putu u nebo", "Počivaj u miru, predivna dušo", glasile su samo neke od poruka njenih obožavalaca. 

Mnogi se slažu da je Tabi bila "devojka kakva se jednom rađa". The Sun je podsetio na to da je manekenka prvi put viđena s engleskim fudbalerom Sterlingom u jednom luksuznom hotelu u martu 2016. To se dogodilo samo nekoliko nedelja nakon što se on preselio sa verenicom Pejdž Milian u njihov dom vredan 3,5 miliona funti.

Ona se takođe sedam meseci zabavljala sa fudbalerom Mariom Balotellijem, nakon što su se 2011. upoznali u jednom noćnom klubu. A sve je počelo tako što ju je on dodao na Facebooku i nagovorio da izađu. 

- Stvarno sam se zaljubila u Marija, iako sam znala da to nije baš pametno - rekla je u intervjuu za Mirror 2013. 

- Rekao mi je da želi da se skrasimo i imamo porodicu. Tada sam saznala da već ima dete sa svojom bivšom, stalno su kružile priče o tome kako partija s drugim ženama za koje je govorio da su 'samo prijateljice'. Tako da sam odlučila da prekinemo. Mario nije mogao da veruje, i mislio je da će me slatko nagovoriti da mu se vratim. Kad je shvatio da nema šanse, loše je to primio. Ali to je zato što ga nikada pre nijedna žena nije ostavila. Navikao je da dobija sve što želi - dodala je tada Tabi.

Isto tako, ona se pojavljivala u raznim video-spotovima muzičkih zvezda, kao što su Snup Dog, Dizi Raskal i B.O.B. Takođe je diplomirala marketing.

Ostavite komentar