Priče > Sudbine

Otkriven UZROK smrti Angusa Klauda iz SERIJE "Euforija": Slučajno se PREDOZIRAO

Klaud je preminuo 31. jula, a njegova porodica navela je da se borio sa tugom zbog smrti svog oca koji je umro nedelju dana ranije

Izvor: K1info

22/09/2023 > 11:52

podeli vest:

Otkriven UZROK smrti Angusa Klauda iz SERIJE "Euforija": Slučajno se PREDOZIRAO
Foto: Tanjug/Chris Pizzello/Invision/AP, File


Glumac iz serije "Euforija" (Euphoria), Angus Klaud, umro je od "akutne intoksikacije" smrtonosnom kombinacijom metamfetamina, fentanila, kokaina i benzodiazepina, potvrđeno je iz kancelarije mrtvozornika okruga Alameda za Deadline danas.

Utvrđeno je da je predoziranje bilo slučajno.

Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP, File

Angus Klaud na zabavi povodom dodele Oskara 27. marta 2022.

Ovaj 25-godišnji glumac preminuo je 31. jula u kući svoje porodice u Ouklandu u Kaliforniji. Tada je njegova porodica navela da se Angus, koji je igrao Feska u HBO seriji, borio sa tugom zbog smrti svog oca koji je preminuo nedelju dana ranije.

"Prošle nedelje je sahranio oca i teško se borio sa ovim gubitkom", saopštila je porodica u julu. "Jedina uteha koju imamo je to što znamo da se Angus sada ponovo spojio sa njim. Otac mu je bio najbolji prijatelj. Angus se borio sa mentalnim zdravljem i nadamo se da će njegova smrt biti podsetnik drugima da nisu sami i da ne treba da se bore protiv toga u tišini."

Klaud je bio jedan od mladih glumaca koji su stekli slavu 2019. sa "Euforijom". Za šou ga je angažovala direktorka kastinga Dženifer Venditi, koja ga je otkrila dok je radio u restoranu u Bruklinu.

Pored "Euforije", kasnije je imao ulogu u filmu  "North Hollywood" - kao i u muzičkim spotovima Juice WRLD, Becky G i Karol G.

Pojavio se u filmu "The Line" reditelja Itana Bergera, a imao je i sporednu ulogu u filmu "Freaky Tales" zajedno sa Benom Mendelsonom i Pedrom Paskalom. Takođe je igrao u horor trileru "Your Lucky Day" i u nenaslovljenom trileru za kuću Universal Pictures.

Ostavite komentar