Priče > Sudbine

Završio je na ulici KAO BESKUĆNIK, a onda se pojavila njegova DOBRA VILA - ponovo se u njega ZALJUBILA

O njihovoj ljubavnoj priči bruji svet, danas ga niko ne prepoznaje...

Izvor: K1info/mondo.rs

24/02/2023 > 23:04

podeli vest:

Završio je na ulici KAO BESKUĆNIK, a onda se pojavila njegova DOBRA VILA - ponovo se u njega ZALJUBILA
Foto: Privatna arhiva/Kurt Sacharewicz


Kurt Sačarevič i Suzan Tejlor su se zabavljali kao srednjoškolci, ali sudbina ih je ponovo spojila. Kurt (44) je bio beskućnik koji je sve izgubio. Razočaranje koje ga je preplavilo, promenila je iz korena Suzan, ljubav iz školskih dana. Par je obnovio vezu i sada planiraju venčanje, a Kurt ponovo ima krov nad glavom, posao i ženu koju voli.

Svoju ljubav iz srednje škole opisali su kao "mladalačku koja je jasno pokazivala da će se posle školovanja završiti raskidom". Svako je otišao na svoju stranu i godinama nisu znali ništa jedno o drugom. Kurt je upoznao drugu ženu, zaljubio se i dobio dvoje dece. Brak nije opstao i on je sticajem okolnosti postao beskućnik.

- Moja veza sa bivšom suprugom se završila u mojim ranim tridesetim godinama. Preselio sam se iz naše kuće u iznamljeni stan, ali kako nisam mogao da pronađem adekvatan posao brzo, nisam mogao da plaćam ni stan, ni račune, ni alimentaciju za decu. Završio sam na ulici i postao beskućnik - ispričao je Kurt koji se nerado priseća teškog perioda svog života.

Nekoliko godina živeo je u smeštaju za beskućnike, u prostoru koji je delio sa 12 ljudi. Usledila je anksioznost, zbog čega Kurt mesecima nije izlazio napolje.

- Imali smo volontera koji je brinuo o nama. Bio je neverovatan. Uz toliko posla, on bi uvek našao vremena da porazgovara sa svakim od nas. Zaista mu dugujem mnogo - dodao je on.

Suzana je takođe bila zauzeta, a jedne na večeri, na piću sa prijateljima, upoznala je Kurtovog rođaka.

- Poveo se razgovor o srednjoškolskim ljubavima i Suzan se setila mene. Rekla je nešto u stilu kako me se uvek rado seti, kako sam uvek bio fin i ljubazan prema njoj i tako se razgovor poveo o meni. Od mog rođaka je uzela moj broj telefona i kontaktirala me već sutradan. Počeli da pričamo i razmenjujemo poruke dok sam ja još bio u smeštaju za beskućnike - ispričao je Kurt i dodao:

- Ona je oduvek bila predivno ljudsko biće bez trunke zlobe u sebi. U međuvremenu je okončala vezu u kojoj je bila. Malo po malo, sve više smo se zaljubljivali i uz njenu ogromnu podršku napustio sam smeštaj za beskućnike. Ona me je spasla - naglasio je Kurt čiji izgled danas niko ne prepoznaje.

 

Ostavite komentar