Priče > Sudbine

Dvojica KUMOVA zaprosili devojke na krcatoj PLANINI s trubačima - snajke iz Ukrajine i Sjenice

Da ljubav ne poznaje granice videli su u novogodišnjoj noći svi koji su se našli na Kraljevom trgu

Izvor: K1info/RINA

01/01/2023 > 11:58

podeli vest:

Dvojica KUMOVA zaprosili devojke na krcatoj PLANINI s trubačima - snajke iz Ukrajine i Sjenice
Foto: RINA


Na Кraljevom trgu na Zlatiboru Novu godinu je dočekalo više od 10.000 ljudi, a na ovoj planini ni šibica nije imala gde da padne.

Mnogi će sa ovog dočeka poneti fantastične utiske, ali jednom četvercu zauvek će promeniti život. Dvojica kumova iz Čačka usred novogodišnje euforije klekli su pred svoje devojke i zaprosili ih.

- Ovo je najlepše veče u mom životu, sve je sudbina pa tako i ovo večeras da kum i ja zaprosimo devojke na istom mestu, u isto vreme, ovde na Zlatiboru. Treme je bilo malo, euforije mnogo više. Jedino što je važno je ono "da" koje smo čuli i sreća sa kojom je započela ova nova godina - rekao je za RINU Nikola Marinković koji je zaprosio svoju devojku Mariju iz Sjenice.

Foto: RINA

 

Drugi kum, Miloš Perović i njegova izabranica iz Ukrajine pokazali su da ljubav ne poznaje nikakve prepreke, geografske granice i krizu u svetu. Sve pobeđuje, pa će ovog leta Ukrajinka postati srpska snajka.

Foto: RINA

 

- Sve je sudbina, a ova sreća je nemerljiva. Najbolji doček Nove godine ikada. U nju smo ušli uz puno ljubavi i osmeha, to bih poželeo svima u 2023 - rekao je Miloš.

Foto: RINA

 

Inače, Кraljev trg na Zlatiboru bio je jedna od najveselijih lokacija u Srbiji. Posetioci su uživali uz nastupe Beogradskog sindikata, Danice Crnogorčević i trubački orkestar Dejana Jevđića.

Foto: RINA

 

- Raduje nas ova slika poslata iz centra Zlatibora. Na našoj planini trenutno boravi oko 50.000 gostiju i zaista smo zadovoljni. Želimo svima da poželimo srećne praznike i da uživaju u lepotama i sadržajima koje Zlatibor nudi - izjavio je Vladimir Živanović direktor TO Zlatibor.

 

Ostavite komentar