Priče > Društvo

BROJE SE ŽRTVE LAŽNE ZUBARKE! Za sada ih je 40, radila i tretmane podmlađivanja, mamila pacijente POPUSTIMA

U ovom trenutku ona se tereti da se bez ikakve stručne spreme bavila ozbiljnim zahvatima

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Milena Gačević

07/03/2024 > 08:48

podeli vest:

BROJE SE ŽRTVE LAŽNE ZUBARKE! Za sada ih je 40, radila i tretmane podmlađivanja, mamila pacijente POPUSTIMA
Foto: Društvene mreže


Protiv Snežane Stević (48) koja je uhapšena zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic" podneta je krivična prijava zbog falsifikovanja diplome i bavljenja nadrilekarstvom, a kako prenose mediji, ona je imala oko 40 oštećenih žrtava.

Za sada nije poznato da li su njene žrtve zadobile povrede tokom tretmana.

- U ovom trenutku ona se tereti da se bez ikakve stručne spreme bavila ozbiljnim zahvatima. U narednom periodu biće ispitano i da li je nekoj od žrtava narušeno zdravlje - kaže izvor "Blica".

Osumnjičena Snežana je sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV Dental Estetic".

Ona je usluge svoje ordinacije mesecima unazad oglašavala na internetu, a neretko je davala neverovatne popuste kako bi privukla klijente.

Na jednoj od stranica na internetu i dalje se može kupiti vaučer za njene tretmane, između ostalog i popunjavanje bora hijaluronskim filerom koji je oglašavala za 8.000 dinara.

Takođe, ona je nudila i tretmane oporavka kose krvnom plazmom za 5.500 dinara, iako je vrednost pomenutih tretmana gotovo 20.000 dinara.

 

Ostavite komentar