Lifestyle > Ljubav

Zar nije SRAMOTA DEBELE da nam PRILAZE? Devojka UVREDILA muškarce, usledio KONTRANAPAD

Izjava da puniji muškarci ne bi smeli da prilaze devojkama i da ih treba zakonski sankcionisati izazvala je lavinu komentara

Autor: K1info/blicžena.rs

28/10/2022 > 16:27

podeli vest:

Zar nije SRAMOTA DEBELE da nam PRILAZE? Devojka UVREDILA muškarce, usledio KONTRANAPAD
Foto: K1info/Pexels.com


Da li je izgled za stupanje u vezu ili intiman odnos bitan ili ne, česta je polemika. A onda se desi da u grupi na Fejsbuku koja se zove "Pravna pitanja" jedna žena pita da li je moguće zabraniti "debelim muškarcima da prilaze ženama", jer ona to doživljava kao seksualno uznemiravanje.

- Zar nije sramota debele muškarce da prilaze devojkama? Jedan sa pivskim stomakom me sinoć startovao. Osetila sam se konstipirano. Kako se samo usuđuje? Baš pričam sa prijateljicom Leonom, ona je pravnica, da se udvaranje debelih muškaraca ženama proglasi za sexual harrasment... Da li postoji osnov da se tako nešto sankcioniše - pitala je jedna Sunčica, a onda su krenuli komentari i muški "kontranapad".

Foto: Facebook printscreen/pravna pitanja

 

- Osećam se pogođenim, pa da predložim još jednu tačku zakona o seksualnom uznemiravanju. Ako je razlika “sa šminkom” i “bez šminke” veća od 5% Obavezan član: povrat potrošenog novca 100% plus odšteta za duševnu bol i naknada za izgubljeno vreme - napisao je jedan twitteraš.

Žene su uzvratile da se isti zakon uvede i za muškarce sa bradom, pa su muškarci ponovo imali šta da dodaju.

- Ako može i član zakona da ove sa plastičnim operacijama i šminkom, umecima u kosu, trepavicama itd, moraju da prilože sliku originala pre nego što ih zgodni mršavi frajer počne muvati - napisao je jedan.

I sad možemo nastavljati u nedogled, svaki pol je imao svoje viđenje čitave situacije, prebacivali su loptu sve vreme iz jednog u drugo polje...

- Ti imaš debeo problem u glavi, taman kad pomislim da sam sve video i čuo, šokiram se, a prevezao sam preko 100 hiljada ljudi.. Boginjo, je l' biste bili ljubazni da nam pokažete kako vi izgledate - samo su neki od komentara ispod ovog posta.

Nismo sigurni da li je u pitanju neslana šala ili devojka to stvarno to misli, ali se nadamo da je ovo izmislila zbog lajkova i komentara. Jer šta god da kažemo bilo bi suvišno, totalno je besmisleno objašnjavati zašto je ovaj kometar uvredljiv na više nivoa.

 

 

 

Ostavite komentar