Kultura > Muzika

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ na Jahorini održao sjajan KONCERT "ZAGREVANJA" za novogodišnji nastup u BEOGRADU NA VODI

Novi album na kom uveliko radi, umetnik će objaviti 2023. godine

Izvor: K1info

05/12/2022 > 19:57

podeli vest:

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ na Jahorini održao sjajan KONCERT "ZAGREVANJA" za novogodišnji nastup u BEOGRADU NA VODI
Foto: press promo


Željko Joksimović sinoć je održao spektakularan koncert na manifestaciji povodom otvaranja ski-sezone na Jahorini i svojim najvećim hitovima atmosferu doveo do usijanja! 

Nakon što je emotivno pozdravio publiku i poželeo im dobrodošlicu na jednu od najlepših planina u regionu, poznati muzičar koncert je otvorio jednim od svojih najvećih hitova - pesmom "Devojka", sa atraktivnim uvodom pripremljenim specijalno za ovu priliku. 

Iako nije bilo snega, atmosfera je bila praznična i vesela, a sa svakom sledećom pesmom bilo je sve jasnije koliko se publika uželela njegove muzike. Poznati kantautor nije krio oduševljenje što nakon nekoliko godina sa bendom ponovo nastupa u ovom regionalnom ski-centru.

- Mnogo mi je drago što smo ponovo na Jahorini. Ovde sam imao novogodišnji koncert pre četiri ili pet godina, i mnogo sam srećan što sam ponovo ovde sa bendom posle svih nemilih događaja koji su nas okupirali u prethodne dve i po godine. Posle korone i svega što je nakon toga usledilo - rekao je Joksimović.

- Vraćamo se lagano na scenu. Organizacija je sjajna i želeli smo da u ovakvim uslovima, kada je napolju veoma hladno, a unutra veoma toplo, napravimo opušteniju atmosferu i odsviramo neke pesme koje nisu klasičan deo našeg repertoara. Ovo je pravo veče za to. 

Foto: K1 screenshot

 

Sve vreme publika je sa Joksimovićem pevala u isti glas i ponesen tim sjajnim raspoloženjem otpevao je i numere koje je komponovao za filmove: „Nesanica“ i „Ponoć“ atmosferu su dovele do usijanja!

Koncert regionalne zvezde Željka Joksimovića okupio je ljubitelje njegove muzike iz celog regiona ali i Evrope. Bili su tu i gosti iz Bugarske, Severne Makedonije, Austrije... Nakon koncerta iz publike se moglo čuti da je veče bilo savršeno, a Joksimović je još jedanput pokazao i dokazao zbog čega je jedan od najomiljenijih izvođača posetilaca ove planine. 

Još jedno savršeno veče dogodiće se uskoro i u Beogradu, otkrio je sinoć poznati kantautor. 

 

- 31. decembra održaćemo koncert u Beogradu na vodi, gde do sada nismo svirali, i radujem se tom koncertu koji je trebalo da se dogodi još prošle godine, ali smo ga zbog korone pomerili za ovu. Napravićemo sjajan koncert i sada smo imali najbolju generalnu probu. Nisam siguran da ću do tada objaviti novu pesmu, iako je to bila moja želja, ali obećavam svim ljudima fantastičan provod. Snega verovatno neće biti, mada bih ja voleo da ga bude, ali tu je veličanstveni vatromet u ponoć. To je novo mesto u Beogradu gde mi je velika želja da sviram. Radujem se tom koncertu - istakao je Joksimović. 

Novi album na kom uveliko radi, Željko Joksimović objaviće 2023. godine što će sigurno obradovati milione ljubitelja njegove muzike širom regiona, a kao producent vredno radi i na novom filmu.

 

Ostavite komentar