Kultura > Muzika

Elemental ZAKAZAO DRUŽENJE sa beogradskom publikom 22. oktobra u MTS dvorani

To će ujedno biti njihov do sada najveći solistički koncert u prestonici na kome će predstaviti svoj jedinstveni muzički izraz

Izvor: K1info/Tanjug

17/10/2022 > 17:53

podeli vest:

Elemental ZAKAZAO DRUŽENJE sa beogradskom publikom 22. oktobra u MTS dvorani
Foto: Ivan Šejić


Nesumnjivo ljubimci beogradske publike, zagrebački sastav Elemental, nastupiće 22. oktobra po prvi put u jednom od najlepših gradskih koncertnih prostora - MTS Dvorani , najavili su organizatori.

Posle osam studijskih albuma, ovo će biti jedinstvena prilika za emotivni susret Beograđana sa svojim miljenicima.

Foto: Kristijan Smok

 

Elemental se na regionalnoj sceni istakao svojim nedvosmislenim tekstovima koji su podvučeni energičnim instrumentalnim podlogama.

Povodom predstojećeg koncertnog spektakla, Remi je rekla da muzika ne može da promeni svet, ali da može da podstakne i osvijesti ljude.

- Ne sećam kada smo toliko žudeli za svirkama kao sada! Tako da obećavam odličan koncert, žedni smo publike, a mislim i ona nas - rekla je Remi.

Remi, Shot, Vida, Erol, Koni, Džon i Zane uvek daju sve od sebe na bini i svakim novim koncertom stalno uvećavaju armiju svojih poklonika, dokazujući da magija živog nastupa čini osnov dugovečnosti svakog velikog sastava.

Zato im je uvek bio bitan odnos sa publikom kroz energične koncertne nastupe. Elemental nikada nije bio sastav koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a to će sigurno prepoznati i beogradska publika u subotu.

 

 

 

Ostavite komentar