Kultura > Muzika

KKN ima razlog za SLAVLJE - uskoro NOVI ALBUM i koncert u Beogradu

Novo izdanje je dostupno u digitalnom obliku, a na vinilu i CD-u biće od 19. oktobra

Autor: K1 info

15/10/2022 > 09:10

podeli vest:

KKN ima razlog za SLAVLJE - uskoro NOVI ALBUM i koncert u Beogradu
Foto: Renato Miškolci


Posle uzbudljive koncertne sezone i dva objavljena singla ("Tamo gde je sunčano“ i "Beton“ ) grupa Kanda kodža i Nebojša spremna je za susret sa starim i novim fanovima, predstavljajući novi zvuk i ambiciju da sebi da oduška kroz nepretencioznu svirku.

Ovaj poznati beogradski rok sastav će u sredu, 19. oktobra objaviti deveti studijski album "Beton“ na vinilu i CD-u.

- Nikada nismo imali ovoliko vremena da posvetimo stvaranju albuma a i produkciji samim tim smo i najzadovoljniji rezultatom. Zvuk na albumu je čvršći i konkretniji a snimljen je, kao i dva prethodna, na "jen-dva-tri“. Ceo bend svira zajedno bez editovanja i nasnimavanja, a ovog puta i bez gostujućih muzičara - izjavili su članovi benda.

Kroz svoj prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, Oliverov katarzičan vokal, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, albumom "Beton“ provejava osećaj slobode i rasterećenosti.

Grupa Kanda, Kodža i Neboša i izdavačka kuća Mascom vas pozivaju u Gradskoj pivnici-Terazije od 21:00 čas i na besplatan koncert.

Tokom koncerta posetioci će biti u prilici da kupe novi album "Beton“, kao i prethodna izdanja grupe KKN ("Uskoro“ i "Popis“) po specijanoj ceni.

#Beton Novo izdanje je dostupno u digitalnom obliku, a na vinilu i CD-u od 19. oktobra Kanda

 

 

 

Ostavite komentar