Kultura > Film/TV

POSLEDNJI slučaj gospodina Manka: TONI ŠALOUB vraća se ulozi opsesivno-kompulzivnog DETEKTIVA u dugometražnom filmu

Serija je krenula na USA Networku 2002. godine i imala je 125 epizoda tokom osam sezona, a završna epizoda oborila je rekorde gledanosti

Izvor: K1info

13/10/2023 > 08:56

podeli vest:

POSLEDNJI slučaj gospodina Manka: TONI ŠALOUB vraća se ulozi opsesivno-kompulzivnog DETEKTIVA u dugometražnom filmu
Foto: Youtube PrintScreen/Celebrating 1989


Glumac Toni Šaloub vraća se ulozi detektiva Ejdrijana Manka u dugometražnom filmu "Mr. Monk’s Last Case: A Monk Movie", čija je premijera zakazana za 8. decembar na Peacocku.

Osim Šalouba, u filmu se pojavljuje i nekoliko originalnih članova serije kao što su Ted Levin, Trejlor Hauard, Džejson Grej-Stanford, Melora Hardin i Hektor Elizondo. Novi članovi glumačke ekipe uključuju Kejtlin Mekgi (Home Economics) kao Moli Evans i Džejmsa Pjurefoja (Sex Education) kao Rika Edena.

Mank, briljantni detektiv sa sedištem u San Francisku, koji boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja, vraća se kako bi rešio poslednji, veoma lični slučaj koji uključuje njegovu voljenu pastorku Moli, novinarku koja se priprema za svoje venčanje.

Film je napisan i izvršno produciran od strane Endija Brekmana. Dejvid Hoberman, Rendi Zisk, koji takođe režira, i Šaloub su izvršni producenti. Studio iza filma je UCP, deo Universal Studio Group.

"Prošlo je dvanaest godina otkako je svet video novi nastavak Manka. Svet se snažno promenio u tim godinama i Mank 2023. odražava svet koji se menja", naveli su Brekman, Hoberman i Zisk u saopštenju i dodali:

"Veoma smo srećni što smo uradili filmsku verziju Manka, i oduševljeni smo što su svi naši glumci bili tako entuzijastični. Ali za ovaj povratak, želeli smo da napravimo film koji je dostojan našeg nasleđa. Priča o 'Poslednjem slučaju gospodina Manka' je snažna, emocionalna, smešna, topla i ima nešto da kaže o ljudskom stanju. I biće i poznato i iznenađujuće."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Il Nerdastro (@il_nerdastro)

Serija je krenula na USA Networku 2002. godine i imala je 125 epizoda tokom osam sezona, a završna epizoda oborila je rekorde gledanosti kao najgledanija kablovska drama tog vremena 2009. godine.

Ostavite komentar