Kultura > Film/TV

Vi ste učinili turneju MAGIČNOM: Tejlor Svift se zahvalila FANOVIMA na premijeri filma, u publici i BIJONSE

Predviđa se da će film u režiji Sema Vrenča u premijernom vikendu zaraditi najmanje 100 miliona dolara u Sjedinjenim Državama

Izvor: K1info

12/10/2023 > 11:43

podeli vest:

Vi ste učinili turneju MAGIČNOM: Tejlor Svift se zahvalila FANOVIMA na premijeri filma, u publici i BIJONSE
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello


Tejlor Svift je sinoć izazvala erupciju oduševljenja među brojnim fanovima kada je stigla na premijeru svog koncertnog filma "Taylor Swift | The Eras Tour" koja je održana u Los Anđelesu. Čak je i voda koja je tekla fontanom u luksuznom šoping molu The Grove bila ružičasta.

U iščekivanju događaja, neke ulice oko tržnog centra bile su zatvorene veći deo dana, a obezbeđenje je pratilo goste do ulaza. Ali to nije sprečilo brojne fanove da dođu i pozdrave pevačicu, a helikopteri sa izveštačima satima su kružili iznad.

I dok je dolazak muzičke zvezde doveo do zatvaranja The Grovea za taj dan, premijera nije bila haotična, već prilično organizovana - Svift se pojavila veoma rano, dočekana od mase uzbuđenih fanova.

Obožavaoci su bili razdvojeni od uglednih gostiju koji su se pojavili na premijeri, uključujući dobitnice Emmy nagrada Džuliju Garner i Marišku Hargitej, Adama Sendlera, Tejlorine roditelje Andreu i Skota, ali i sledeću veliku zvezdu AMC-a, Bijonse. Izvršni direktor AMC, Adam Aron, koji je doleteo iz Kanzasa da održi kratak govor, imaće premijeru Bijonsinog koncertnog dokumentarnog filma "Renaissance" 1. decembra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Prijem sa šampanjcem prethodio je filmu koji je konačno počeo oko 20.40, nakon što su neki stigli već u 17.00.

- Uvek sam se zabavljala radeći ovo. Ne mogu da verujem da je muzika moj posao. To mi je neverovatno! Uvek sam je volela - rekla je dobitnica 12 Grammy nagrada pred publikom.

Pozdravivši svoj tim, Svift je dodala:

- Moje kolege na bini - plesači, bend, moji prateći vokali - izlazili bi na scenu, bolesni ili zdravi, u bilo kakvim vremenskim uslovima.

- Bili smo srećni zbog onoga što nas je čekalo na drugoj strani, a to ste bili vi - obratila se Svift fanovima u publici što je izazvalo ovacije.

- Mislim da ćete videti da ste apsolutno glavni likovi u ovom filmu, što je učinilo turneju magičnom; razlikuje se od svega što sam ikada u životu radila. Vaša pažnja prema detaljima, vaša strast, vaša posvećenost, toliko ste se brinuli o tim koncertima - rekla je Svift.

Skoro tročasovni film u režiji Sema Vrenča stiže u 3.850 bioskopa u SAD, a predviđa se da će u premijernom vikendu doneti najmanje 100 miliona dolara. Međutim, prema nekim procenama, zarada bi mogla da iznosi čak 125 miliona dolara.

Na međunarodnom nivou, film se prikazuje u 4.150 bioskopa u 90 zemalja i ima za cilj da donese dodatnih 30 do 50 miliona dolara.

"Taylor Swift | The Eras Tour" već je premašio 100 miliona dolara od unapred prodatih karata širom sveta, navodi zvaničan distributer AMC Theatres. Bilo je potrebno manje od 24 sata da film obori američki rekord AMC-a za najveći prihod od prodaje ulaznica tokom jednog dana u istoriji kompanije. To znači da ulazi u bioskope kao koncertni film sa najvećom zaradom ikada, nadmašujući nekadašnjeg rekordera - "Justin Bieber: Never Say Never" (99 miliona dolara) iz 2011.

Koncertni film dolazi posle završetka američkog dela turneje, iako je Svift dodala datume za jesen 2024.

Ostavite komentar