Kultura > Film/TV

Čovek koji je MUZIKOM INSPIRISAO generacije: Kingsli Ben-Adir je BOB MARLI u biopiku "Bob Marley: One Love"

Film Reinalda Markusa Grina snimljen je sa odobrenjem porodice Marli, a pored Ben-Adira u glavnoj ulozi je Lašana Linč kao Rita Marli

Izvor: K1info

09/07/2023 > 18:16

podeli vest:

Čovek koji je MUZIKOM INSPIRISAO generacije: Kingsli Ben-Adir je BOB MARLI u biopiku "Bob Marley: One Love"
Foto: Youtube PrintScreen/Paramount Pictures


Glumac Kingsli Ben-Adir može se pohvaliti ulogama u kojima je tumačio neka dobro poznata imena iz stvarnog života, kao što su Barak Obama u televizijskoj mini seriji "The Comey Rule" ili Malkolm Eks u filmu "One Night in Miami…".

Harizmatični glumac zajedno sa Semjuelom L. Džeksonom trenutno igra u televizijskoj seriji "Secret Invasion", a publika će takođe imati priliku da ga vidi kao Kena u filmu "Barbie" (Rajan Gosling igra glavnu ulogu, a u filmu se u ulozi Kena pored Ben-Adira pojavljuju i Simu Liu, Nkuti Gatva, Skot Evans i Džon Sina). Ali najviše pažnje svakako privlači njegova uloga u biopiku o Bobu Marliju za koji se nedavno pojavio trejler.

"Bob Marley: One Love" snimljen je sa odobrenjem porodice Marli, a režira ga Reinaldo Markus Grin (King Richard). Pored Ben-Adira u filmu igra Lašana Linč kao Rita Marli, glumica koja je pokazala izuzetne vokalne sposobnosti u filmu "Matilda The Musical".

U zvaničnom sinopsisu se navodi da "Bob Marley: One Love" slavi život i muziku ikone koja je inspirisala generacije svojom porukom ljubavi i jedinstva. Publika će po prvi put na velikom ekranu biti u prilici da otkrije Bobovu priču o prevazilaženju problema i da otputuje iza njegove revolucionarne muzike.

Marlijev sin Zigi podelio je objavu na Instagramu, oduševljeno napisavši:

"Ovaj film će vas povesti da po prvi put svedočite kako je izgledalo biti u blizini legende, da vidite njegov bol, njegovu tugu, njegove radosti i njegovo iskupljenje. Autentičnosti doprinose brojni jamajčanski glumci koji nas čine ponosnim u predstavljanju kulture. Snimljen na stvarnim mestima gde je Bob šetao, igrao fudbal i pevao kao što su Trench Town i Bull Bay u Kingstonu, ovo je umetnička kreacija na koju smo ponosni i želimo da uživate, da se zabavljate, ali i da budete inspirisani."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob Marley (@bobmarley)

"Bob Marley: One Love" stiže na ekrane u januaru 2024. Ostaje da se vidi da li će ovaj muzički biopik ući u konkurenciju za Oskara poput ostvarenja "Bohemian Rhapsody" i "Elvis".

Ostavite komentar