Kultura > Film/TV

Zasnovan na ISTINITIM DOGAĐAJIMA: Objavljen TREJLER za Skorsezeov film "Killers of the Flower Moon"

Film je snimljen po istoimenom bestseleru Dejvida Grena i prati seriju ubistava pripadnika naroda Osejdž u Oklahomi 1920-ih godina

Izvor: K1info/index.hr

06/07/2023 > 19:14

podeli vest:

Zasnovan na ISTINITIM DOGAĐAJIMA: Objavljen TREJLER za Skorsezeov film "Killers of the Flower Moon"
Foto: Youtube PrintScreen/IMAX


Paramount Pictures predstavio je trejler filma "Killers of the Flower Moon", još jedno remek-delo kultnog reditelja Martina Skorsezea sa oskarovcem Leonardom Dikaprijem u glavnoj ulozi, koji u bioskope stiže sredinom novembra ove godine.

Film je snimljen po istoimenom bestseleru Dejvida Grena i prati seriju ubistava pripadnika naroda Osejdž u Oklahomi 1920-ih godina.

Na prelazu u 20. vek Osejdž su postali najbogatiji narod na svetu kada je na njihovoj zemlji pronađena nafta. Bogatstvo ovih američkih domorodaca odmah je privuklo bele uljeze, koji su manipulisali, iznuđivali i ukrali koliko god su mogli novca pre nego što su pribegli ubistvu.

Zasnovan na istinitoj priči, " Killers of the Flower Moon" predstavlja epsku, krimi-vestern sagu, u kojoj se prava ljubav suočava sa neizrecivom izdajom.

Glumačkoj ekipi koju predvode Leonardo Dikaprio i Lili Gledstoun pridružili su se dvostruki dobitnik Oskara Robert De Niro, Džesi Plemons, Oskarovac Brendan Frejzer, Tantu Kardinal, Kara Džejd Majers, Džanae Kolins i Džon Litgou.

Reditelj filma je proslavljeni Oskarovac Martin Skorseze, dok su scenario napisali Skorseze i Erik Rot.

Film je sa velikim uspehom prikazan na ovogodišnjem Kanskom festivalu.

"Killers of the Flower Moon" stiže u bioskope 19. novembra u distribuciji Blitza.

Ostavite komentar