Kultura > Film/TV

Zvezda serije "Igra prestola" u hororu "Pozivnica za pakao"

Mračna poslastica "Pozivnica za pakao" stiže 25. avgusta u domaće bioskope

Autor: K1 info

22/08/2022 > 08:29

podeli vest:

Zvezda serije "Igra prestola" u hororu "Pozivnica za pakao"
Foto: Con Film Srbija/Promo


Pre 100 godina, svetlo dana ugledao je "Nosferatu", kontroverzni film čiji glavni lik, vampir Grof Orlok, i dan danas nikog ne ostavlja ravnodušnim, a crno-beli nemi horror film postao je klasik kinematografije.

Ipak, prva prava ekranizacija knjige "Drakula" iz 1897. godine autora Brema Stokera dogodila se 1992. godine, takođe ostavivši svoj trag u kinematografiji i nadahnuvši snimanje budućih horora slične tematike. Jedan od njih je i "Pozivnica za pakao" ("The Invitation"), horor triler koji donosi priču o novopronađenoj porodici sa skrivenim namerama, koji u bioskope stiže 25. avgusta.

Fatalne namere nam otkriva i prvi trejler filma u kojem glavnu junakinju Evi tumači Natali Emanuel, najpoznatija po ulozi Misandei u seriji "Igra prestola" i ulogama u serijalima "Paklene ulice" i "Lavirint".

Foto: Con Film Srbija/Promo

Kadar iz filma "Pozivnica za pakao"

Nakon majčine smrti i bez druge poznate rodbine, Evi radi DNK test i otkriva davno izgubljenog rođaka za kojeg nije ni znala da ga ima. Pozvana od strane novopronađene porodice na raskošno venčanje na seoskom imanju u Engleskoj, biva zavedena od strane privlačnog aristokratskog domaćina Voltera (Tomas Doerti). Međutim, ubrzo je gurnuta u noćnu moru preživljavanja, jer otkriva izopačene tajne svoje porodice i uznemirujuće namere iza njene grešne velikodušnosti. Nije ni svesna da je venčanje samo noćna mora koja tek sledi...

U ostalim ulogama pojavljuju se Stefani Korneliusen ("Mr. Robot", "Deception"), Hju Skiner ("W1A", "Fleabag"), Šon Pertvi ("Equilibrium", "Goal!"). Za režiju se pobrinula Džesika M. Tompson poznata po svom nagrađivanom prvencu "The Light of the Moon". Ona je takođe učestvovala i u stvaranju scenarija sa Bler Batler ("Hell Fest").

Ostavite komentar