Kultura > Film/TV

Ivana Zečević o POPULARNOSTI "Kalkanskih krugova": Osećam NEVEROVATNU LJUBAV publike

Glumica kaže da je ulogu u seriji dobila na kastingu i da je imala strašnu tremu, ali ističe pomoć kolega koji su bili fenomenalni

Izvor: K1info/Tanjug

12/04/2023 > 16:02

podeli vest:

Ivana Zečević o POPULARNOSTI "Kalkanskih krugova": Osećam NEVEROVATNU LJUBAV publike
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Ivana Zečević koja je govorila o svojoj ulozi u drugoj sezonu serije "Kalkanski krugovi".

Zečević je rekla da se publika "jako vezala" za "Kalkanske krugove", dobija dosta "fidbeka" na ulici i oseti "neverovatnu ljubav od naroda".

- U drugoj sezoni je pojačan žanr misterije i horora, uz porodičnu dramu koja je oduvek bila tu i strašno jako je držala seriju - istakla je glumica.

Zečević je dodala da je scenarista Đorđe Milosavljević "ambicionije napisao drugu sezonu", koja ima dosta specijalnih efekata i sjajnih kostima.

- Imamo i epohu, koja se provlači kroz prvu sezonu. Kako smo krenuli tako i nastavljamo samo malo intenzivnije - rekla je Zečević.

Ulogu u "Kalkanskim krugovima" Zečević je dobila na kastingu i priznaje da je imala strašnu tremu, i ističe pomoć kolega Žarka Lauševića, Vojina Ćetkovića i Milana Marića, koji su bili "fenomenalni, topli i divni".

- Tako smo i radili. Mislim da se oseti u seriji da smo se poklopili energetski i radno - istakla je Zečević.

Njen lik Mionu u prvoj sezoni zatiče tragedija, pošto je izgubila ljubav iz detinjstva, a Zečević kaže da u drugoj sezoni pokušava da "živi normalan život, ali je Dol ne pušta i doziva je".

U seriji "U klinču" najveći izazov za Zečević bila je količina teksta i brzina kojom je snimano, ali dodaje da je "takav format i to je ozbiljan trening, uz sjajne kolege i ozbiljnu produkciju".

- 'U klinču' zauzima posebno mesto, jer sam zavolela lik, i radujem se Vanji. Kao i mlađoj publici koja je zavolela taj projekat i oni su mi motor - rekla je glumica.

 

Ostavite komentar