Kultura > Film/TV

"Creed III" još NIJE POČEO da se prikazuje, ali Majkl B. Džordan NE SUMNJA u nastavak franšize

Ovo je prvi film u seriji u kome se Silvester Stalone neće pojaviti kao Roki Balboa, ali je poznati glumac ostao u ulozi producenta

Izvor: K1info

04/02/2023 > 14:45

podeli vest:

"Creed III" još NIJE POČEO da se prikazuje, ali Majkl B. Džordan NE SUMNJA u nastavak franšize
Foto: Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP


Iako će se "Creed III" u biskopima pojaviti tek sledećeg meseca, izgleda da Majkl B. Džordan - koji glumi i režira najnovije ostvarenje - nema nimalo sumnje kada je u pitanju nastavak franšize. U razgovoru za IGN, Džordan je potvrdio da će se četvrti film "sigurno" desiti.

U filmu "Creed III", Džordanu kao Adonisu "Doniju" Kridu dobro ide u karijeri boksera, ali se suočava sa prijateljem iz detinjstva Demijanom "Dejmom" Andersonom (Džonatan Mejdžors), koji posle odslužene zatvorske kazne želi da se vrati u ring.

Sukob bivših prijatelja biće više od obične borbe. Da bi poravnao račun, Doni mora da stavi svoju budućnost na kocku kako bi se borio protiv Dejma - borca koji nema šta da izgubi.

Takođe se čini da će posle četvrtog dela biti i spinofa, sudeći prema Džordanovim rečima: - Želim da proširim Kridov univerzum u razumnim granicama, ali definitivno očekujem i druga dešavanja oko Krida.

"Creed III" stiže u bioskope 3. marta, a pored Džordana i Mejdžorsa u gilmu igraju i Tesa Tompson, Vud Haris, Florijan Munteanu i drugi.

 

Ostavite komentar