Kultura > Film/TV

SILVESTER STALONE i njegova porodica su zvezde nove RIJALITI SERIJE

Glumac i ćerke Sofija, Sistin i Skarlet, snimili su Super Bowl reklamu kao najavu za predstojeću seriju "Porodica Stalone"

Izvor: K1info

03/02/2023 > 21:33

podeli vest:

SILVESTER STALONE i njegova porodica su zvezde nove RIJALITI SERIJE
Foto: Youtube PrintScreen/The Hollywood Reporter


Paramount+ je u četvrtak najavio rijaliti seriju "The Family Stallone" (Porodica Stalone), koja će pratiti glumca, njegovu suprugu Dženifer Flavin i ćerke Sofiju, Sistin i Skarlet. Serija od osam epizoda debitovaće na striming servisu ovog proleća.

"Pošto je igrao neke od najlegendarnijih likova u istoriji kinematografije, tri puta nominovani za Oskara Silvester Stalone spreman je da kamerama omogući pristup ulozi koju smatra najvažnijom u svom životu: oca", kaže se u saopštenju za javnost. "Nova serija sa tri Staloneove ćerke, suprugom i njim u glavnoj ulozi, nudi mesto za stolom jedne od najpoznatijih holivudskih porodica."

Mreža je objavila Super Bowl reklamu koja prikazuje Stalonea i njegove tri ćerke kako se penju na "planinu zabave". U reklami se pojavljuju i neka dobro poznata lica poput animiranih junaka Dore, Bivisa i Batheda i Beket Mariner iz TV serije "Star Trek: Lower Deck", kao i Tomas Lenon (Reno 911!) i Anson Maunt kao kapetan Kristofer Pajk iz "Star Trek" franšize.

Pored glumca, gledaocima će biti omogućeno da upoznaju i njegovu suprugu Flavin, rođenu i odraslu u Los Anđelesu, koja je suvlasnica velnes brenda Serious Skin Care.

Sofija i Sistin Stalone vode podkast "Unwaxed". Dok najstarija ćerka nije zainteresovana za glumu, Sistin i Skarlet se nadaju da će postati deo indsutrije zabave - Sistin kao glumica, model i filmski stvaralac i Skarlet kao glumica koja se pojavljuje pored svog oca u seriji "Tulsa King".

Pored rijaliti šoua, Silvester Stalone će se vratiti za drugu sezonu pomenute serije "Tulsa King" u ulozi mafijaškog bosa Dvajta Manfredija.

 

Ostavite komentar