FunBox > Misterije

Učiteljica Marija ovako donosi VAŽNE ODLUKE: Prvo pričam sa POKOJNOM MAJKOM, uvek znam KAD JE PORED MENE

Njena priča o kontaktu s preminulima donosi dodatnu dimenziju razmišljanju o smrti i životu nakon nje

Izvor: K1info

25/10/2023 > 23:30

podeli vest:

Učiteljica Marija ovako donosi VAŽNE ODLUKE: Prvo pričam sa POKOJNOM MAJKOM, uvek znam KAD JE PORED MENE
Foto: Unsplash.com


U svetu kontakta s preminulima i spiritualnih iskustava, priče kao što je ona Marije Luis Vorni nisu retkost. Ova učiteljica iz Velike Britanije tvrdi da je uspostavila kontinuiranu komunikaciju sa svojom pokojnom majkom, čak i nakon više od dve decenije od njene smrti.

Ona veruje da je ovo obećanje, izgovoreno na samrti, postala stvarnost u svakodnevnom životu. Njena priča o kontaktu s preminulima donosi dodatnu dimenziju razmišljanju o smrti i životu nakon nje. Kako tvrdi, nekada na ovaj način rešava važne životne odluke.

- Jednom sam osetila njen parfem u svakoj prostoriji, drugi put sam uočila njeno omiljeno cveće pored ulaznih vrata i odmah sam osetila da je pored mene. Svaki put sam osetila da mi daje svoje odobravanje - kaže Marija Luis.

Marija Luis Vorni opisuje kako je osećala prisustvo svoje majke kroz različite znakove i simbole u svakodnevnom životu. Osećaj prisutnosti majke donosi joj utehu i podršku u mnogim situacijama. Njene priče o osećanju majčinog mirisa i drugih znakova su duboko emotivne, a za nju predstavljaju stvarnost.

Slična iskustva nisu retkost. Nedavna istraživanja pokazala su da ljudi koji su izgubili voljene osobe ponekad doživljavaju kontakt s njima kroz različite senzacije, mirise, zvuke ili čak vizuelne pojave. Ova iskustva, iako ih skeptici često tumače kao halucinacije, imaju duboko emocionalno značenje za one koji ih doživljavaju.

Stručnjaci istražuju ovakve fenomene i obično ih objašnjavaju kao deo procesa žalovanja. Gubitak voljene osobe ostavlja dubok emocionalni trag, a kontakt s preminulima može biti način da se olakša proces prihvatanja njihovog odlaska.

Iako postoji racionalno objašnjenje za većinu ovih iskustava, za one koji veruju, ona predstavljaju izvor utehe i duhovne bliskosti sa preminulima. Bilo da su to mirisi, senzacije, zvuci ili vizuelni znakovi, kontakt s preminulima može doneti osećaj da nisu sami i da su voljeni i dalje prisutni u njihovim životima.

Ove priče o kontaktima sa preminulima ukazuju na kompleksnost ljudske emocionalne veze sa smrću i postojanjem života nakon nje.

Ostavite komentar