FunBox > Misterije

USELIO se u kuću koja je nekad bila CRKVA, pa pronašao TAJNU SOBU u kojoj su 100 GODINA bili skriveni KLJUČ i KANAP

Prostorija je bila na visini od šest metara, a komentari navode da je to netaknuta istorija

Izvor: K1info/kurir.rs

16/10/2023 > 22:13

podeli vest:

USELIO se u kuću koja je nekad bila CRKVA, pa pronašao TAJNU SOBU u kojoj su 100 GODINA bili skriveni KLJUČ i KANAP
Foto: Freepik.com


Stiv Digirolamo pronašao je tajnu sobu u svojoj kući koja je pre bila crkva, ali iznenađenjima tu nije bio kraj. Naime, Stiv je kupio staru kuću i odlučio je da je renovira, a zatim je otkrio tajnu sobu u koju niko nije zakoračio 100 godina.

Stiv je pomislio kako bi unutra mogao da pronađe nešto zanimljivo, pa je pozvao prijatelje da mu pomognu da uđe u sobu koja se nalazila na visini od šest metara. Prvo su naslagali strunjače pa je uspeo nekako da se popne i otvori vrata, ali nije otkrio šta je pronašao unutra.

U sledećem videu objasnio je kako je kupio merdevine pa se popeo do tajanstvenih vrata i ušao u prostoriju u kojoj je pronašao kanap.

- Primetio sam kanap koji je ulazio u pod. Moj prijatelj je pratio kanap i potegnuo ga da vidi čemu služi. Bio je povezan za zvono koje je zazvonilo - objasnio je, pa u snimku pokazao kako se zvono klati i zvoni.

Međutim, zvono nije bilo jedino otkriće koje je pronašao tog dana. U bravi vrata pronašao je zaglavljen ključ.

- Mislim da ga niko nije dotakao 100 godina. Pošto sam uspio da ga izvadim, sada mogu da otvaram tajna vrata - pokazao je u videu koji je prikupio milion pregleda i oduševio ljude.

"Ne bih dirao ništa. To je deo istorije", "Nemoj ništa da menjaš", "Prelepa soba u zvoniku", neki su od komentara.

Ostavite komentar