FunBox > Misterije

Poznati glumac pronađen NAG u ormaru s OMČOM OKO VRATA: Njegova smrt je i dalje MISTERIJA

Zvezdu filma "Kill Bill" pronašla je sobarica hotela, a detalji tragedije ulivaju jezu

Autor: K1info/nova

23/10/2023 > 09:02

podeli vest:

Poznati glumac pronađen NAG u ormaru s OMČOM OKO VRATA: Njegova smrt je i dalje MISTERIJA
Foto: Youtube/Printscreen/Movieclips


Glumac Dejvid Karadin najpoznatiji je po ulozi Bila u Tarantinovom filmu "Kill Bill", a njegova smrt i danas je velika misterija. Naime, Karadin je preminuo na Tajlandu 2009. godine, a pronađen je u ormaru, u stojećem položaju i potpuno nag.

Njegov život bio je pun uspona i padova, a kako je svojevremeno priznao, o samoubistvu je počeo da razmišlja još kao dete. 

Otac glumca Dejvida Karadina želeo je veliku porodicu, a nakon što mu je supruga imala nekoliko pobačaja, otkrio je da je sama išla na abortuse, bez njegovog znanja, te su se razveli. Oboje su kasnije imali po nekoliko brakova, a Dejvid je medijima otkrio da je umalo izvršio samoubistvo kada mu je bilo tek pet godina.

Prema njegovim rečima, tome je prethodilo saznanje da on i njegov brat Brus nemaju iste očeve.

- Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih - ispričao je glumac jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kill Bill (@killbill.movie)

Pred smrt je otputovao na Tajland kako bi snimao film "Strech" i odseo je u jednom luksuznom hotelu. Beživotno telo glumca je u ormaru hotelske sobe pronašla sobarica, nakon čega je izvršena autopsija i pokrenuta istraga.

Karadinov portparol tada je rekao kako je glumčeva porodica gotovo sigurna da nije u pitanju samoubistvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kill Bill (@killbill.movie)

Kako je opisano, Dejvidu je jedan kanap bio obmotan oko vrata, a drugi oko polnog organa. Kanapi su potom povezani i okačeni u ormar. Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja što, kako je prenosio Holywood Reporter, isključuje samoubistvo i otvara mogućnost slučajne smrti.

Prema daljim navodima, nije bilo tragova borbe, a soba je bila zaključana iznutra. Konopac je uzet sa hotelskih zavesa, te nije bilo nikakvih naznaka da bi moglo biti u pitanju ubistvo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cinema Backstage (@cine_bts)

Glumčeva udovica podnela je tužbu protiv kompanije koja je radila na pomenutom filmu, tvrdeći da je njegov asistent bio dužan da pomogne Karadinu da se snađe u Bangkoku, ali ga je napustio noć pre nego što je policija našla telo.

Dejvid Karadin je u trenutku smrti imao 72 godine, nije ostavio nikakvo oproštajno pismo, a iza njega su ostali supruga Eni i troje dece.

Ostavite komentar