Vesti > Svet

PORODIČNA TRAGEDIJA zbog STRESA i DUGOVA: UBILI SVOJE ŠESTORO DECE, a potom i sebe

Vlasti iz Oklahome kažu da se uzrok smrti bračnog para para Brajana (34) i Britni (32) još ispituje

Autor: K1info/Srbija Danas

12/11/2022 > 13:47

podeli vest:

PORODIČNA TRAGEDIJA zbog STRESA i DUGOVA: UBILI SVOJE ŠESTORO DECE, a potom i sebe
Foto: Pixabay.com


Roditelji iz Oklahome ubili su šestoro svoje dece, a potom izvršili samoubistvo, a da stvar bude tužnija izgleda da je razlog to što su se mučili sa finansijskim problemima pre smrti.

Vlasti te savezne američke države identifikovale su preminule osumnjičene roditelje kao Brajana (34) i Britni (32) Nelson.

- Prošlo je 17.00 sati, onda je bilo 16.00. Poslao sam im poruku, ali nije bilo odgovora. Uključio sam vesti u 18.00 i čuo da je bio požar u Broken Arou u području gde živi moj sin – naveo je Deni.

On smatra da su finansijski problemi i povreda glave koju je Brajan pretrpeo na radnom mestu možda bili motiv da on i njegova žena ubiju svoju porodicu. Brajan i Britni su navodno podneli zahtev za bankrot u decembru 2020. Na spisku je bio dug od 138.000 dolara, a imovinu vrednu 9.000 dolara i devet komada oružja. Par je u to vreme bio nezaposlen i primali su državnu pomoć.

- Mislim da ih je stres dotukao - rekao je Deni.

- Prosto ne razumem zašto su uradili to što su uradili – dodala je Merilin.

Vatrogasci su, kako se navodi, otkrili tela Brajana i Britni ispred njihove zapaljene kuće u četvrtak, dok su tela šestoro dece pronađena u spavaćoj sobi. Vlasti su rekle da se uzrok smrti još ispituje, ali da ne veruju da su povezane sa požarom.

 

 

 

Ostavite komentar