Vesti > Svet

BAJDEN JE BOLESTAN?! Doktorki ga šalju NA TEST MENTALNE SPOSOBNOSTI! Nešto nije U REDU!

Džo Bajden je ocenjen kao previše senilan da bi bio krivično gonjen zbog njegovog pogrešnog zadržavanja poverljivih dokumenata

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

09/02/2024 > 23:24

podeli vest:

BAJDEN JE BOLESTAN?! Doktorki ga šalju NA TEST MENTALNE SPOSOBNOSTI! Nešto nije U REDU!
Foto: Tanjug/AP Photo/Jonathan Ernst/Pool


Medicinski profesionalci uputili su poziv američkom predsedniku Bajdenu da polaže test mentalne sposobnosti nakon što je u četvrtak opasan izveštaj specijalnog tužioca Roberta Hura otkrio da 81-godišnjak ne može da se seti osnovnih činjenica o svom životu i karijeri.

U izveštaju Hura, objavljenom u četvrtak, Džo Bajden je ocenjen kao previše senilan da bi bio krivično gonjen zbog njegovog pogrešnog zadržavanja poverljivih dokumenata i napominje da se glavnokomandujući "ne seća kada je bio potpredsednik" i "ne seća se, čak ni u roku od nekoliko godina, kada mu je umro sin Bo" tokom dva dana intervjua u oktobru, prenosi "Njujork Post".

- Nešto nije u redu, pa čak i ako je neznatno, to se mora objasniti javnosti - rekao je za "Post" dr Stjuart Fišer, lekar primarne nege u staračkom domu u Bronksu.

- Ne samo da Bajden ima neku slabost, već je odložio izvođenje objektivnih dokaza - dodao je interni medicinski ekspert, tvrdeći da "niko ne može da proguta" predsednikovu odbranu o njegovom sećanju.

Ostavite komentar