Vesti > Svet

Princeza Šarlot UKRALA SVU PAŽNJU na sahrani prabake - jedan detalj je posebno UPEČATLJIV

Princeza Šarlot na sahrani kraljice Elizabete pojavila se u crnini, a jedan detalj svi su komentarisali

Izvor: K1info

19/09/2022 > 13:31

podeli vest:

Princeza Šarlot UKRALA SVU PAŽNJU na sahrani prabake - jedan detalj je posebno UPEČATLJIV
Foto: Tanjug/AP


Kraljica Elizabeta II biće sahranjena danas u Londonu, a ovo će biti prva sahrana u Vestminsteru još od 18. veka, i prva prilika u istoriji da kamere isprate oproštaj od nekog britanskog monarha. Analizira se doslovno sve u vezi sa kraljevskom porodicom, od toga kakva će biti vladavina novog kralja Čarlsa III, odnos braće prinčeva Vilijama i Harija, pa i stilske raznolikosti jetrva Kejt Midlton i Megan Markl...

Da podestimo, Elizabeta II je preminula 8. septmebra, a od toga dana se širom Velike Britanije obožavaoci monarhije opraštaju od najdugovečnije vladarke. 

Foto: Tanjug/AP

 

Danima pre sahrane se nagađalo da li će deca Vilijama i Harija prisustvovati tužnom događaju, međutim sinoć je potvrđen dolazak princa Džordža i princeze Šarlot (7). Kao i obično, Šarlot je ponovo bila u centru pažnje, a mediji i korisnici mreža nisu propustili prokomentarišu njenu savršenu odevnu kombinaciju.

Princeza Šarlot, miljenica britanske nacije koju mnogi porede sa pokojnom kraljicom Elizabetom, što zbog fizičke sličnosti što zbog "vragolastog" karaktera, na ovom tužnom događaju se pojavila u besprekornoj kombinaciji koja pristaje njenoj tituli. Poput mame Kejt Midlton nosila je crni strukirani kaputić midi dužine, a iznenađenje je šešir zbog kojeg su svi bili dirnuti. Inače, ovaj aksesoar je obično rezervisan za starije kad je reč o zvaničnim događajima, zarto su mnogi bili iznenađeni što ga nosi Elizabetina praunuka.

- Princeza Šarlot sa šeširom, baka Ledi Di bi bila tako ponosna -komenatarisali su na mrežama.

 

 

 

Ostavite komentar