Vesti > Svet

Među UHAPŠENIM huliganima DINAMA i bivši reprezentativac HRVATSKE: Osvajač više turnira u ZATVORU

U klubu, u kojem trenira decu, svi su iznenađeni

Izvor: K1info/kurir.rs

10/08/2023 > 22:24

podeli vest:

Među UHAPŠENIM huliganima DINAMA i bivši reprezentativac HRVATSKE: Osvajač više turnira u ZATVORU
Foto: Tanjug/AP


Istraga grčke policije u potrazi za ubicom navijača AEK-a, stradalog u napadu navijača Dinama iz Zagreba u Atini, sužena je na 13 osoba među kojima su devetorica Hrvata, trojica Grka i jedan Albanac, preneli su danas grčki mediji.

Hrvatski mediji su za to vreme objavili da su poznata imena uhapšenih u Atini, a najviše pažnje privukao je bivši reprezentativac te zemlje Ivan Lulić.

On je pomoćni trener u zagrebačkom karate klubu "Bushido", a glavni trener tog kluba, Slobodana Pupovca oglasio se za medije i otkrio još detalja.

- Da, tačno je i tu sam informaciju dobio od njegovog najboljeg prijatelja kojem je to javila Ivanova sestra. Znam da je strastveni navijač Dinama i da je putovao na utakmice i u London i Lisabon, a kao kadet i junior osvajao je i turnire, bio reprezentativac. Zaposlen je, ima devojku i svi smo iznenađeni u klubu gde je omiljen među decom koju trenira. Čuo sam da je njegova porodica angažovala i advokata u Hrvatskoj i da pripremaju dokumentaciju za ispitivanje u nedelju - rekao je Pupovac.

Podsetimo, incidenti su se dogodili u ponedeljak uveče kada su navijači Dinama napali navijače AEK-a ispred stadiona uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Utakmica je istog dana otkazana i određen je novi datum odigravanja tog meča.

 

 

Ostavite komentar