Vesti > Svet

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Grčki policajci sve vreme bili iza HRVATSKIH HULIGANA I SVE SNIMALI?

Logično, postavlja se pitanje zbog čega nisu reagovali i sprečili tragediju

Izvor: K1info

10/08/2023 > 08:05

podeli vest:

NEVEROVATNO OTKRIĆE: Grčki policajci sve vreme bili iza HRVATSKIH HULIGANA I SVE SNIMALI?
Foto: screenshot


Ovih dana se u fudbalskoj Evropi govori samo o krvavom piru hrvatskih huligana u Atini.

U grčkim medijima se pojavio još jedan snimak iz Atine, a nastao je u ponedeljak uveče kada su huligani ubili jednog grčkog navijača.

"U videu koji je objavio dnevnik Star jasno se vidi put više od 100 ubica prema okolini stadiona", piše je u tekstu koji je objavio grčki eleftherostypos.

Uz to je portal napisao i "Ovo je udarna brigada koja je posejala smrt".

Najneverovatnije u ovoj priči je da su, navodno, iza njih išli policajci koji su ih snimali. Još uvek nije poznato kako su uspeli da pobegnu od policijske pratnje i zbog čega nije alarmirana čitava policija zbog naoružane grupe ljudi.

"Poput uvežbane vojske napredovali su tiho, da ih niko ne primeti i u pravom trenutku su udarili svim ratnim oružjem koje su posedovali", piše ovaj portal.

Zatim se nastavlja sa objašnjavanjem šta se zapravo desilo.

"Grčke vlasti su putem Nacionalnog ureda za fudbal (NFIP) zatražile od nadležnih policijskih tela Hrvatske da budu obaveštene o namerama gostujućih navijača i njihovom mogućem dolasku u Grčku. Dobili su informacije da "dovoljan broj navijača Dinama planira da dođe u Atinu". Neki su uzeli AirBnB smeštaj, a neki su bili u domovima navijača Panatinaikosa i u kancelarijama na jednoj adresi", pišu Grci.

Pogledajte snimak hrvatskih huligana u Atnini.

Ostavite komentar