Vesti > Svet

TRAMP je izgledao kao "UPLAŠENO ŠTENE" u Vašingtonu: Pelosi BRUTALNA prema BIVŠEM predsedniku

Tramp se juče izjasnio da nije kriv po optužnici koja ga tereti za pokušaje poništavanja rezultata predsedničkih izbora u SAD 2020.

Izvor: K1info/Tanjug

04/08/2023 > 21:44

podeli vest:

TRAMP je izgledao kao "UPLAŠENO ŠTENE" u Vašingtonu: Pelosi BRUTALNA prema BIVŠEM predsedniku
Foto: Tanjug/AP


Bivša predsedavajuća Predstavničkog doma američkog Kongresa Nensi Pelosi izjavila je danas da je bivši američki predsednik Donald Tramp izgledao kao "uplašeno štene" u Vašingtonu, gde je morao da se pojavi pred sudom zbog optužnice za pokušaja da se ponište rezultati predsedničkih izbora 2020. godine.

- Nisam bila u sudnici, ali kada sam ga videla kako izlazi iz auta, videla sam uplašeno štene - rekla je Pelosi za američku televiziju MSNBC.

Ona je dodala da je Tramp izgledao "veoma, veoma zabrinuto za svoju sudbinu".

- On zna istinu. Istinu da je izgubio izbore. Sada mora da se suoči sa tim - poručila je Pelosi.

Tramp se juče izjasnio da nije kriv po optužnici koja ga tereti za pokušaje poništavanja rezultata predsedničkih izbora u SAD 2020. godine.

Specijalni tužilac Džek Smit podigao je u utorak optužnicu protiv Trampa, koja se sastoji iz četiri tačke u kojima se bivši predsednik optužuje za prevaru SAD, zaveru radi ometanja službenog postupka (prenosa vlasti), ometanje i pokušaj ometanja službenog postupka, kao i za kršenje prava zagarantovanih zakonima i Ustavom SAD.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

 

Danas palo novo izjašnjavanje

Bivši američki predsednik Donald Tramp izjasnio se danas da nije kriv po novim optužbama koje se odnose na ranije podignutu optužnicu koja se odnosi na rukovanje poverljivim dokumentima.

On je dodao da neće biti prisutan u sudu 10. avgusta kada će tri nove tačke optužnice zvanično biti otpečaćene, prenosi Rojters.

Ostavite komentar