Vesti > Svet

ZAVERA u vrhu vlasti: FBI znao da vesti o LAPTOPU Hantera BAJDENA nisu ruska DEZINFORMACIJA

U njemu je pronađen veliki broj kontakata najviših američkih zvaničnika zaduženih za nadgledanje odnosa između SAD i Kine

Izvor: K1info/Tanjug

20/07/2023 > 19:22

podeli vest:

ZAVERA u vrhu vlasti: FBI znao da vesti o LAPTOPU Hantera BAJDENA nisu ruska DEZINFORMACIJA
Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik, File


Šefica radne grupe FBI za strani uticaj (FITF) Lara Demlou, otkrila je da je osoblje Federalnog istražnog biroa znalo da vesti o laptopu Hantera Bajdena nisu ruska dezinformacija.

Demlou je tokom razgovora pred Pravosudnim komitetom Predstavničkog doma rekla da je to znalo i osoblje FBI, koje je upozoravalo vlasnike društvenih mreža na rusku operaciju hakovanja i curenja informacija, navodi se u transkriptu, koji je objavljen na sajtu Predstavničkog doma američkog Kongresa.

Demlou je kazala da je laptop sina američkog predsednika Džoa Bajdena bio u prostorijama FBI i da je Biro potvrdio njegovu autentičnost.

U laptopu Hantera Bajdena, pronađen je veliki broj kontakata najviših američkih zvaničnika zaduženih za nadgledanje odnosa između SAD i Kine.

Pored toga, pronađen je i veliki broj fotografija i video-snimaka na kojima se vidi kako on uzima drogu i/ili orgija sa prostitutkama.

Ostavite komentar