Vesti > Svet

CRNA OVCA Bele kuće: Bajdenovog sina IZBACILI iz ELITNOG SEKS KLUBA, tvrde da je - OLOŠ

Dejmon Loner osnovao je klub, koji je proglašen za najelitniji erotski seks klub na svetu, 2013. godine

Izvor: K1info/Tanjug

22/06/2023 > 13:45

podeli vest:

CRNA OVCA Bele kuće: Bajdenovog sina IZBACILI iz ELITNOG SEKS KLUBA, tvrde da je - OLOŠ
Foto: Tanjug/AP


Hanter Bajden, sin predsednika SAD Džozefa Bajdena, bio je član ekskluzivnog seks kluba "Sanktum" (Snctm) u Los Anđelesu, ali mu je zabranje pristup klubu pošto se loše ponašao, preneo je New York Post.

Dejmon Loner, osnivač "Snctm", identifikovao je Hantera kao bivšeg člana privatnog kluba u objavi na Instagramu, koju je potom obrisao, objavio je juče Los Angeles Times.

Loner je tvrdio da je Hanterovo ponašanje na prvoj seks žurci bilo toliko loše da je morao da ga izbaci iz kluba.

- Hunter je bio član Snctm i ja sam mu otkazao članstvo posle prve zabave, jer je ološ - napisao je Loner u objavi.

Kao rezultat otkrića, Loneru, koji je prodao "Snctm" 2019. za milion dolara, zabranjen je pristup klubu koji je osnovao, navodi  Los Angeles Times.

- Snctm, kao klub privatnih članova, daje prioritet bezbednosti i privatnosti svojih cenjenih članova iznad svega.  Shodno tome, ne potvrđujemo niti negiramo identitet naših članova. Štaviše, pridržavamo se strogog kodeksa ponašanja, a svako kršenje vodi do doživotne zabrane. Imajte na umu da je članstvo gospodina Lonera opozvano i stupa na snagu odmah - rekla je portparolka Snctm.

Loner je osnovao klub, koji je proglašen za najelitniji erotski seks klub na svetu, 2013. godine.

Foto: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

 

Članovi plaćaju čak 75.000 dolara godišnje za pristup "Snctm", što im omogućava odlazak na sve zabave, srebrnu ogrlicu sa priveskom lava i pristup privatnim sobama na soareima i stručnjacima za seksualna pitanja.

Loner tvrdi da su članovi kluba muzičari nagrađivani Grmeijem, kao i uspešni biznismeni.

Hanter Bajden je javno priznao da se godinama bori sa zavisnošću od kokaina i alkohola.

Na njegovom laptopu nalaze se brojne eksplicitne slike, uključujući i razuzdani 12-minutni video koji izgleda da prikazuje Hantera kako puši krek dok je imao seksualni čin sa nepoznatom ženom.

Post je juče objavio da su Hanter Bajden i Landen Roberts (32), bivša striptizeta i majka njegove dugo nepoznate četvorogodišnje kćerke, privatno rešili spor o izdržavanju deteta u Arkanzasu, zbog čega će mu se mesečne uplate smanjiti sa 20.000 dolara mesečno na 5.000 dolara.

On je podneo zahtev za smanjenje isplata Robertsovoj prošle godine, navodeći "značajnu materijalnu promenu" u svojoj finansijskoj situaciji kao razlog.
 

Ostavite komentar