Vesti > Srbija

NARODE SRPSKI, GLAVU GORE! VUČIĆ sumirao radnu nedelju i UPUTIO SNAŽNE REČI (VIDEO)

On je na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav objavio video uz moćnu poruku

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

14/04/2024 > 19:27

podeli vest:

NARODE SRPSKI, GLAVU GORE! VUČIĆ sumirao radnu nedelju i UPUTIO SNAŽNE REČI (VIDEO)
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr


Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, sumirao je proteklu nedelju. On je na svom Instagram nalogu buducnostsrbijeav objavio video uz moćnu poruku.

- Snažnu diplomatsku aktivnost u proteklih sedam dana obeležili su brojni važni susreti, od kojih je u strateškom smislu svakako najznačajniji bio sastanak sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Jedan od najbitnijih rezultata moje posete Parizu jeste dogovor koji će u vojnom smislu izuzetno ojačati odbrambenu moć naše zemlje - napisao je on.

Dodao je šta nas čeka u narednim nedeljama.

- S druge strane, u narednim nedeljama, borićemo se svim političkim sredstvima da sačuvamo obraz i ugled Srbije, ponoseći se svojom najlepšom, crveno-plavo-belom trobojkom koju niko nikada neće moći da nam oduzme i koju nikome nikada nećemo dati, kao što im nećemo dati da srpski narod okarakterišu kao najgori narod na svetu - napisao je on.

Dodao je da ćemo se boriti snažno.

- Svetinja koju čuvate je mnogo veća od sile koja vas napada. Narode srpski, glavu gore, borićemo se snažno. Zapamtite moje reči, pobediće Srbija - napisao je predsedsednik.

 

Ostavite komentar