Vesti > Srbija

Sledi POTPUNI PREOKRET VREMENA! Oprostite se od Sunca, evo kad da očekujete nove PADAVINE!

Nakon letnjih 30 stepeni, stiže grmljavina i pad temperature

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

31/03/2024 > 14:07

podeli vest:

Sledi POTPUNI PREOKRET VREMENA! Oprostite se od Sunca, evo kad da očekujete nove PADAVINE!
Foto: Tanjug/AP


U Srbiji će sutra, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost. 

Vetar slab i umeren, u toku dana povremeno jak, južnih smerova, a najjači udari se očekuju na zapadu i jugozapadu Srbije. Najniža temperatura od 7 do 19, najviša od 26 do 30 stepeni Celzijusa. 

U Beogradu sutra pretežno sunčano i veoma toplo, povremeno uz malu ili umerenu oblačnost.  Vetar slab i umeren, sredinom dana kratkotrajno i jak, južnih smerova, a najniža temperatura od 12 do 17, najviša oko 29 stepeni Celzijusa.

U ponedeljak kiša, pljuskovi i grmljavina

U Srbiji u ponedeljak pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom ponegde i oko 30 stepeni Celzijusa.  Biće i vetrovito, sa umerenim i jakim vetrom južnih pravaca, a najjači udari se očekuju na zapadu i jugozapadu Srbije. 
Uveče i tokom noći prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a vetar će biti u skretanju na zapadni i severozapadni. 

Utorak - oblačno i kiša

U utorak promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. 

Sreda i četvrtak: suvo sa sunčanim intervalima

U sredu i četvrtak u većini mesta biće suvo sa dužim sunčanim intervalima, dok će kratkotrajna kiša ili pljusak biti izolovana pojava. 

Od petka nove promene

Od petka pretežno sunčano uz porast temperature.

Ostavite komentar